Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 21. lokakuuta 2013

Viikonloppu

Sinne taas meni se viikonloppu. Lauantaina oltiin kotosalla ja iltapäivällä käytiin Pancho Villassa syömässä. Viljami jaksoi tosi kiltisti istua syöttötuolissa koko ajan, hakkasi vain helistimellä pöytään. :D Iltapäikkäreiden jälkeen lähdettiin sitten vanhemmilleni ja kovasti jänskäilin että mitenköhän se niiden loppuilta sujuu sen jälkeen kun me lähdetään Seinäjoelle. Puoli 10 aikoihin menin syöttämään iltasyötöt sänkyyn mutta oli taas semmostakin energiamaitoa että syötön jälkeen sängyssä pyöri entistä villimpi lapsi. Meidän oli pakko sitten jo lähteä ajelemaan, joten he jäivät oman onnensa nojaan pojan kanssa. Käskin äitin laittaa viestiä sitten kun saavat Viljamin nukkumaan koska muuten mua olisi vaivannut koko ajan että nukkuukohan se jo vai huutakohan se.. Kymmenen jälkeen oli sitten tullut viesti että Vilkku nukahti ja hyvillä mielin sain jatkaa iltaa. Puoli kahdentoista aikaan bändi aloitteli, oli kiva kun siellä oli myös tuttuja joita oli mukava nähdä! :) Muistaakseni joskus yhden aikaan lähdettiin sitten ajelemaan takaisinpäin ja hiljaa yritettiin mennä sisälle ettei Viljami herää.

Sieltä se mummu kömpi pojan vierestä ylös, puoli yhden aikaan oli kuulemma herännyt ja mummu sitten lämmittänyt maitoa mutta eipä pojalle kelvannutkaan pullosta! Kerran oli maistanut ja maiskutellut samalla katsoen kummasti mummua että mitäs sä mulle oikeen yrität antaa. :D Sen jälkeen oli hetken itkeskellyt mutta jonkun ajan kuluttua nukahtanut. Aamulla Viljamikin nukkui puoli kymmeneen ja vein pojan mummun ja paapan hellään hoivaan että saatiin Juuson kanssa vielä hetki lepäillä kun kotona siihen ei ole koskaan mahdollisuutta kun ei ole ylimääräisiä käsipareja auttamassa, itse se on aina noustava niin pitihän se harvinainen herkku tilaisuus käyttää hyväksi! ;)

Tänään oli melkoisen perus maanantai. Aamupäivä touhailtiin pojan kanssa, kun isi tuli töistä lähdettiin kauppaan ja kaupan jälkeen haettiin Baby stylestä tuohon tripp trappiin se baby set ja Viljami pääsikin heti asennuksen jälkeen kokeilemaan, hyvä tuoli se kyllä on! Ja huomasi heti ruokapöydästäkin että vauva nousi samalle tasolle syömään... Kokeilin nimittäin ensimmäistä kertaa antaa pojalle maissinaksuja ja siinähän oli sitten koko vauva ihan sotkussa kun niitä maisteltiin ja ne mukavasti suli käsiin jonka jälkeen niillä sottapyttykäsillä oli kiva maalata koko pöytä niin isolta alueelta kun vain ylettyi... :D Noo, ei se mitään, kyllä meillä saa sotkea! Ikävä kyllä videota tai kuvia en saanut ekoista naksu-kokeiluista kun oli kamerasta akku loppu, mutta huomenna paremmalla onnella kun akku juuri latautumassa.

Tänään meillä on myös ollut melkoinen kakkaralli! Aamulla ensimmäisen puolen tunnin aikana pojalla tuli kahdet kakat ja onnellisena vaihdon jälkeen ajattelin että no nyt ei ainakaan onneksi tänään enää tule yksiäkään kakkoja! Eipä aikaakaan kun tuli kolmannet... Kolmansien jälkeen tuli neljännet. Lopulta iltapuuron jälkeinen iltakakka korkkasi tämän päivän saldoksi kuudet kakat!!! Taisi olla masu aika sekaisin koska kakkakin oli normaalia paljon löysempää. En tiedä mistä massu mennyt sekaisin kun ei tänään eikä eilenkään poika ole syönyt mitään uutta, vaan samoja soseita kuin muinakin päivinä, ainoana uutena nuo maissinaksut mutta kakkaralli alkoi jo paljon ennen niitä joten ei se niistäkään johtunut. Toivottavasti huomenna jo helpottaa, vitsailtiinkin että saas nähdä joutuuko yölläkin kakkavaippaa vaihtamaan mutta toivotaan että ei!

Nyt pitäisi jo kovaa suunnistaa tuonne sängyn pohjalle sillä aamulla kutsuu hammaslääkäri! :( Äiti tulee tänne siksi aikaa pojan kanssa. Sunnuntaina käytiin katsomassa yhtä paritalon puolikasta ja huomenillalla mennään katsomaan yhtä omakotitaloa ja keskiviikkona rivitaloa, nyt ollaan siis tosissaan laitettu isompaa vaihdetta silmään asunto-asian kanssa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti