Kickstart my heart

Kickstart my heart

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Touhukas päivä!

Tänään meillä oli kiireinen aamupäivä kun piti juosta kymmeneen eri paikkaan muutaman tunnin aikana. Viljami ei aamulla meinannut herätä millään, raukka oli vielä niin sikeässä unessa ja joutui kesken unien heräämään, vaatteet päälle ja menoksi. Ensimmäisenä mentiin pankkiin lainaneuvotteluun ja saatiin vähän käsitystä laina-asioista sekä faktaa kuinka iso laina meidän on mahdollista saada ja millä koroilla ja ehdoilla.

Seuraavaksi mentiin pankkiin jossa itselläni on tili ja avattiin pojalle oma tili, nyt saa sitten mummut ja paapat laittaa rahat suoraan pojan omalle tilille. Samalla kertaa varattiin aika myös sieltä pankista lainaneuvotteluun joka on tulevana maanantaina. Lopussa Viljami alkoi jo vähän nälkää kitisti joten pankkiasioiden jälkeen syötin pojan autossa ennenkö jatkettiin asiointia.

Baby styleen mentiin sen jälkeen katsomaan syöttötuoleja ja samalla vilkaistiin jo vähän tulevaa hankintaa, eli turvaistuinta autoon. Syöttötuoleissa Viljami koe-istui muutamaa mallia ja lopullinen päätös taisi syntyä ja hankintana taitaa olla Stokken syöttötuoli. Käytettynä ollaan niitä etsitty mutta aika huonosti löytynyt joten pakko kai ostaa uutena. Käytiin sen jälkeen myös yhdessä huonekalukaupassa katsomassa syöttötuoleja ja yöpöytiä mutta kumpiakaan ei oikeen ollut meidän makuun.

Näiden jälkeen kello oli jo paljon eikä oltu edes vielä käyty vedenkeitin-ostoksilla joten suunnattiin Minimaniin. Siellä ei kuitenkaan ollut mitään sopivaa vaihtoehtoa meidän rikkoutuneen vedenkeittimen tilalle, pakko huomenaamulla lähteä uudestaan ja käydä muualla katsomassa. Käytiin viimeisenä vielä Kotipizzassa kun ei olisi keretty tehdä enää mitään ruokaa ennen Juuson töihin lähtöä, syötiin, ja Juuso kävi äkkiä tuomassa meidät kotiin ja lähti töihin.

Iltapäivä kului touhutessa ja illalla vanhempani tulivat tänne meidän seuraksi, tein meille ruokaa ja sen jälkeen kahviteltiin. He jäivät vielä siksi aikaa kun Viljami kävi kylvyssä, kyllä pojan piti ammeessa esitellä kaikki temput mummulle ja paapalle! Viljami nukahti nyt illalla jo lattialle kun raukka oli niin väsynyt, sängyssäkin nukahti heti tissille, sai vaan nostaa omaan sänkyyn nukkumaan. Olen jo monena päivänä tehnyt tuota sisustuspostausta, ehkäpä se vielä tämän viikon aikana valmistuu! :)
Pieni peruutti itsensä vaunujen alle ja sitten tulikin itku kun ei päässyt pois!


Näin kovaa se tykkää kun äiti pussaa.. ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti