Kickstart my heart

Kickstart my heart

tiistai 1. lokakuuta 2013

Muuttoa ja muksukirppistä

Lauantaina kävin pari kertaa vuodessa järjestettävällä muksukirppiksellä tavoitteena löytää Viljamille vk-haalari mutta aika huonosti niitä oli, varmaan kaikki oli jo menny kun olin sen verran myöhään liikkeellä, olisi pitänyt heti yhdeksältä olla liikkeellä.. Sen sijaan mukaan tarttui iso kasa muita vaatteita pojalle ja alle 15 eurolla selvittiin siitä reissusta, joten ei turhaan silti tullu mentyä.

Viikonloppu meni taas nopeasti ohi, käytiin kyläilemässä ja autettiin meidän äitiä muutossa kun hänen firmansa muuttaa uusiin tiloihin ja ensi viikosta alkaen on sitten uusi osoite. Viljami veteli sunnuntaina yli kolmen tunnin jättipäikkärit uusien tilojen parvekkeella mummun ostamassa uudessa haalarissa, tais olla molemmat uudistukset hyviä kun niin nukutti! ;) Voi olla että tänään mennään taas iltapäivällä vähän auttelemaan äitiä ja järjestämään vetoketjut paikoilleen. Meidän tosin pitää mennä kävellen kun isi on ottanut meidän ison auton eli en saa vaunuja muuten mukaan kun kävelemällä, mutta eipä tuossa mee kun tunnin verran kävellä.

Torstaina on pojan 6kk neuvola, hui että kun aika menee niin kauhean äkkiä, ei oo mulla enää pientä vauvaa. :( Ja perjantaina sitten virallisesti Viljami tulee puoli vuotta, ajattelin nyt viikolla tehdä juustokakun, kerrankin joku tekosyy leipoa jotain hyvää. Jotkut pitää puolivuotiaallekkin syntymäpäivät ja ei siinä, saahan niin tehdäkin jos haluaa, mutta itselläni ei ole kyllä edes käynyt mielessä järjestää puolivuotis-synttäreitä, yksivuotiaana vasta sitten! ;)

Ensi viikolla on taas isin iltaviikko, saas nähdä mitä tekemistä keksitään.. Keskiviikoksi pyydän ehkä vähän äiti-vauva seuraa tänne meille ja torstaina mumma lupasi tulla käymään töiden jälkeen, mutta silti vielä kolme päivää ilman ohjelmaa. Piti tiskata sillä aikaa kun Viljami nukkuu ulkona mutta tässä sitä on taas kerran tullut istuttua vaan koneella ja katottua tv:tä ja nyt tuola jo vaunut heiluu ja pian alkaa itku ja tadaa!, poika on taas jo hereillä joten hyvästi ajatus tiskaamisesta! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti