Kickstart my heart

Kickstart my heart

lauantai 5. lokakuuta 2013

Murun puolivuotis-synttäripäivä

Eilen Viljami tuli sitten puoli vuotta! Koskaan ei ole puoli vuotta mennyt näin äkkiä! Aamu oltiin vaan kotosalla ja päivällä mentiin sitten kaupunkiin tapaamaan pojan kummitätiä tarkoituksena mennä synttärikahveille. Oltiin valmiiksi jo valittu kahvila jossa en itse ollut koskaan käynyt ja ihana paikka kyllä oli ja ne kakut... <3 Ainakin yli kymmenen eri kakkuvaihtoehtoa ja kaikki ihan yhtä herkullisen näköisiä. Tähän herkkuun molemmat kuitenkin lopulta päädyttiin;
Tunnin verran varmaan istuttiin kahvilla ja juteltiin ja kummitäti sai ensimmäistä kertaa syöttää Viljamia, poika tosin ei saanut tuota herkullista kakkua vaan varmasti myös yhtä hyvää päärynäsosetta, joka on muuten hedelmäsoseista pojan lemppari!
Ihana kummitäti<3
Lahja kummitädiltä :)
Viljami sai taas kummitädiltä vähän vaatteita, ihania oli! :) Kahvittelun jälkeen mentiin käymään pentikissä ja sen jälkeen tultiin hetkeksi kotiin. Illaksi mentiin Juuson vanhemmille saunaan ja muuten vaan kylään. Kiva puolivuotissynttäripäivä pojalla oli!:) Lopuksi vähän kuvia päivästä.
Heti aamulla iloisena!


Välillä oli vähän tylsääkin..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti