Kickstart my heart

Kickstart my heart

tiistai 8. lokakuuta 2013

Me&I kutsut

Sunnuntaina oltiin Viljamin ja äitini kanssa me&i vaatekutsuilla. Ne lastenvaatteet on kyllä tosi ihania ja olisinkin ostanut varmaan vaikka kuinka paljon mutta onneksi suurin osa oli vielä niin isoa kokoa ettei kannattanut ostaa! :D Otin kuitenkin kokoa 74/80 yhden paidan ja housut.
Caravans- paita
Pants with rabbit in pocket- housut

Nyt on taas Juuson iltaviikko. Eilinen meni äkkiä, oltiin pojan kummitädin kanssa vähän kiertelemässä kauppoja. Sen jälkeen suunnattiin kahdestaan Viljamin kanssa ruokakauppaan ja sieltä mentiin vielä äitini työpaikalle hetkeksi käymään mutta sitten alkoi poika jo olla niin väsynyt että piti lähteä kotiin. Kotona Viljami nukkui sitten tunnin päikkärit ja loppuilta menikin sitten yllättävän äkkiä lattialla touhutessa ja ei oltu edes nukkumassa vielä kun isi tuli puoli 11 kotiin ja kyllä oli Viljami iloinen kun isi tuli! :)

Tälle päivälle ja huomiselle ei olekkaan sitten mitään suunnitelmia eli tylsät ja pitkät kaksi päivää tulossa... Tänään voitaisiin illaksi mennä vanhemmilleni tai sitten kysyn äitiä tänne meidän seuraksi, katsotaan. Torstaina kahden jälkeen mumma tulee töistä päästyään käymään niin silloin on vähän ohjemaa luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti