Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 14. lokakuuta 2013

Viikonloppu

Viikonloppu se taas hurahti ihan liian nopeasti ohi! Perjantaina Juuso oli vaan 6 tuntia töissä, touhuttiin Viljamin kanssa, käytiin lenkillä ja ilta oltiin Juuson vanhemmilla. Lauantaina aamupäivä siivottiin ja tehtiin kotona kaikkea. Kolmen aikaan mentiin Juuson perheen kanssa syömään, Viljamikin kiltisti istui syöttötuolissa koko ajan! Sen jälkeen käytiin kaupassa ja mentiin käymään kahvilla vanhempieni luona. Illalla sitten meidän kaverit M ja K tulivat kyläilemään ja siinähän vierähti nopeasti koko ilta, vähän ennen puolta kahtatoista vieraat vasta lähtivät. Viljamikin jaksoi hyvin valvoa koko illan mutta vieraiden lähdettyä sänkyyn kun pääsi niin sammui samantien. :D Pojalla oli niin kivaa kun oli yleisöä niin sai esitellä temppuja ja taitoja!

Eilinen sunnuntai oltiin pojan kanssa vanhemmillani, haravoitiin melkein kaksi tuntia äitin kanssa ja Viljami istui työnjohtajana rattaissa ja katsoi. :D Puoli seitsemän aikaan tultiin kotiin, Viljami nukahti autoon joten soitin Juusolle jos mentäisiin lenkille ja isihän oli sitten meitä parkkipaikalla vastassa kun tultiin ja siirsi Viljamin sitten vaan vaunuihin nukkumaan. Poika kyllä heräsi kun siirrettiin mutta aika äkkiä nukahti uudelleen ja tehtiin tunnin lenkki mutta sitten oli jo niin pimeää niin tultiin kotiin. Loppuilta oli aikamoista kitinää, varmaan johtui päivän päikkäreistä jotka oli molemmat jääneet melko lyhyiksi. Puoli 11 poika nukahti ja oli ihanaa itsekin päästä pitkästä aikaa jo 11 nukkumaan!

Tänään sitten maanantain kunniaksi Viljami heräsi jo kahdeksalta, toisaalta ihan hyvä jos saisi taas vähän tätä kääntynyttä rytmiä muutettua entiseen malliin että pojan saisi jo aikaisemmin illalla nukkumaan. Iltapäivällä mennään taas lainaneuvotteluun ja sen jälkeen käydään kaupassa ja mahdollisesti hakemassa se syöttötuoli, jos tuo isi sitä mieltä on että se tänään haetaan! Kuvia viikonlopusta on vaan puhelimessa enkä osaa siirtää niitä koneelle muuten kuin johdon kautta, enkä tiedä missä se johto on, tai itseasiassa en edes tiedä minkälainen johto tuohon puhelimeen kuuluu kun en ole ikinä sitä käyttänyt, joten tästä taitaa nyt tulla kuvaton postaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti