Kickstart my heart

Kickstart my heart

torstai 10. lokakuuta 2013

Haaveissa olevan unelmakodin sisustus!

Aiemmin puhuin unelmatalon ulkokuoresta ja nyt otetaan pieni kurkkaus sisäpuolelle. Aloitetaan kodin sydämmestä, eli keittiöstä. Keittiöstä haluan vaalean, joka on silti lämmin ja kodikas ja tyyleistä eniten tukkään maalaisromanttisesta. Keittiön tulee olla tilava ja työtasoja tarpeeksi.



Ruokailuhuoneessa saisi jatkua keittiön kanssa sama lämminhenkinen linja, vaalean beiget, ehkä raidalliset tapetit ja iso pöytä johon mahtuu puoli sukua! :D Tähän löysin vähän huonosti kuvia mutta näillä mennään..

Sitten siirrytään olohuoneeseen. Olohuoneesta haluaisin ison! Kaksi sohvaa ja nojatuoleja ainakin muutama, sohvapöytä ja takka ehdottomasti valaisemaan pimeitä syys- ja talvi-iltoja. Olohuoneen väreiksi haluaisin vaaleata ja beigeä tai harmaata, vaalean harmaan lattian ja paljon isoja ikkunoita! Myös olohuoneesta löysin melko vähän kuvia.

Seuraavana kodin toinen sydän, makuuhuone. Makuuhuoneesta haluaisin lämpimän ja harmonisen värisen, sellaisen missä mieli lepää. Maanläheisiä värejä, ei kirkkaita värejä tai yksityiskohtia, vaan maanläheisillä väreillä korostetaan.


Lastenhuoneesta minulla ei ole oikein vielä mielikuvaa.. Haluaisin joko kirkkaita värejä tai sitten neutraaleja mutta en osaa valita kumpi! Tytölle olisi ihana tehdä kunnon prinsessahuone mutta harmi ettei minulla ole ainakaan vielä tyttöä. Pojalle onkin sitten vähän vaikeampi mutta tässä taas muutama suuntaa antava kuva.



Eteisestä haluaisin tilavan ja valoisan, vaikka eteiset ovat melko usein pieniä, tilan tuntua toisin peileillä mutta kaappitilaakin täytyy olla. Eteisen väreiksi valitsisin valkoista tai vaalean harmaata.


Kylpyhuoneesta haluaisin mustavalkoisen tai mustaharmaavalkoisen. Saunasta taas mustanruskean tai vaihtoehtoisesti ihan vaalean valkolakatun.






Pikkuvessasta haluaisin myös tumman, joko mustavalkoisen tai jotain harmaan eri sävyjä ja tekstiileillä, yms luoda väripilkkuja.








Siinäpä taisi pääpiirteittän tuleva unelmakoti olla, tietysti olisi vielä ollut kodinhoitohuoneet jne mutta tässä nämä tärkeimmät huoneet. Nähtäväksi jää, toteutuuko nämä kuvitelmat koskaan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti