Kickstart my heart

Kickstart my heart

perjantai 18. lokakuuta 2013

Mummulaan yökylään!

Olipas taas kaikki vauvat niin kasvanu ja ihania kun ne niin jo touhaa yhdessä! Kauhea taistelu yhdestä lelusta kun kolme käsiparia kiskoo lelua eri suuntaan. :D S oli leiponut ihan taivaallisen hyvää suklaa-lime kakkua, melkein olisi mieli tehnyt ottaa toinen pala muttei kehdannut! ;) Muutenkin nämä meidän mammat aina leipoo kaikkea hyvää ettei vahingossakaan pääse eroon tuosta pömppömahasta... :D Treffailujen jälkeen käytiin äitini työpaikalla, sinne tuli myös kummitätini, oli kiva häntäkin nähdä pitkästä aikaa kun niin harvoin tulee nähtyä.

Eilen käytiin vähän kiertelemässä kauppoja ja hakemassa Viljamin syöttötuoli, tosin pitää ostaa siihen vielä se baby set ennenkö sitä voi käyttää. Se olisi pitänyt tilata erikseen vielä kun heillä ei ollut sitä varastossa joten päätettiin että haetaan se sitten Baby Stylestä, kun heillä pitäisi löytyä suoraan varastosta.

Huomenna sitten Viljami menee yökylään! Tosin mekin kyllä tullaan mummulaan yöksi mutta mennään katsomaan yhtä bändiä Seinäjoelle, joten sen aikaa Viljami on siis mummun ja paapan hoivissa. Vähän jännittää miten ne pärjää kun Viljami on aika vaikea nukutettava ja jos pääsee yliväsyneeksi siitä tulee hysteerinen ja huutaa suoraa huutoa ja sitä ei sitten rauhoita mikään muu kuin minä.... Nohh, varmasti turhaa huolehdin mutta silti olen varmaan koko ajan puhelin kädessä ja pommitan viesteillä että mitenkäs sielä pärjätään. Hyvällä tuurilla Viljami ehtii nukahtaa ennenkö lähdetään, kun meidän pitää lähteä 21-22 välillä mutta yleensä nykyään poika menee kyllä nukkumaan vasta kymmenen jälkeen. Yöllä tullaan sitten varmaan 1-2 aikaan takaisin ja jäädään myös mummulaan yöksi. Jos hyvin menee Viljami ei ole edes vielä herännyt ekalle syötölle ennenkö tullaan mutta katsotaan kuinka käy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti