Kickstart my heart

Kickstart my heart

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Unelma talo(sta)

Niinkuin monet tietää, ollaan jo kauan etsitty isompaa asuntoa, tuloksetta. Alettiin etsiä asuntoa vuosi sitten syksyllä kun sain tietää olevani raskaana, silloin katseltiin ilman pakkoa muutosta, sillä fiiliksellä että jos nyt sattuisi löytymään joku kiva, ja eihän sitä löytynyt. Keväällä sitten koitti päivä kun Viljami syntyi ja asuttiin edelleen samassa meille jo pieneksi käyneessä asunnossa mutta tilanne oli muuttunut siihen että nyt olisi _pakko_ löytää se isompi asunto. Noh, kuten laskea osaatte, siitä on nyt puoli vuotta ja asutaan edelleen samassa asunnossa... Muutama kiva asunto on ollut mihin oltaisiin oltu valmiita muuttamaan vaikka heti mutta yllätysyllätys haun päätyttyä ei koskaan olla tultu valituiksi... Viime viikkoina tilanne on alkanut pikkasen vee-ituttamaan ja ajatus omistusasunnosta on enemmän ja enemmän nostanut päätään.

Ollaan siis jo aiemmin keskusteltu missä vaiheessa ostetaan oma asunto mutta oikeen koskaan siitä ei ole keskusteltu vakavissaan, aina ajatus on vaan lykätty, että no sitten joskus kun on koulut käyty ja molemmat töissä jne.. Nyt kuitenkin ollaan molemmat melko kyllästyneitä siihen että käydään katsomassa milloin mitäkin vuokra-asuntoa jotka yleensä on kauheita lääviä ja silloin harvoin kun löytyy kiva vuokra-asunto ne menee puhtaalla pelillä jollekkin muulle hakijalle tai sitten isännöitsijä on sen verran rumasti sanottuna k*rpänaama ettei anna asuntoa meille vaan keksii kaikenlaisia tekosyitä niinkuin viimeisimmässä kohteessa...

Viikko sitten istuttiin saunassa vaikka kuinka kauan ja keskusteltiin asiasta varmaan ensimmäistä kertaa vakavissaan ja samalla laskettiin paljonko ollaan jo heitetty "hukkaan" rahaa asumalla vuokralla ja summa kyllä pisti molemmat miettimään vakavasti. Nyt olen sitten alannut katsomaan myös omistusasunnot päivittäin mutta vielä ennenkö tosissaan voidaan alkaa etsintäpuuhiin on edessä pankissa käynti, en viitsi liian tosissaan etsiä asuntoa kun tiedän miten kovasti petyn jos lainan saanti onkin ihan mahdoton juttu.

Tiedän myös että ostamalla en saa sellaista taloa mitä haluaisin koska en usko sellaista olevan olemassakaan. Sempä vuoksi joskus kaukana tulevaisuudessa on oman talon rakennus edessä mutta siihen asti kuitenkin olisi kiva asua omassa talossa vaikkei se ihan omannäköinen olisikaan. Lopuksi laittelen vähän kuvia tulevasta unelmatalosta jonka joskus kaukana tulevaisuudessa rakennutan ja jossa voin viettää elämäni onnellisesti loppuun! ;)

En ole vieläkään osannut päättää haluanko kivitalon vai puutalon mutta tässä vähän suuntaa antavia kuvia;








En jaksanut enää etsiä enempää vaihtoehtoja mutta noista sitten vaan soveltamaan se mun unelmatalo! Jatkan seuraavalla kerralla talon sisällön parissa, sisustuksen merkeissä mutta nyt täytyy lopetella tältä erää kun pojat heräsi päikkäreiltä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti