Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 9. joulukuuta 2013

Viikonloppu

Meillä oli tosi kiva viikonloppu vaikka vielä torstaina viikonlopusta piti tulla ihan erilainen. Juuson oli tarkoitus olla pe,la,su töissä mutta torstaina laittoikin mulle viestin ettei se pääsekkään töihin.

Yleensä olen laittanut jouluvalot vasta itsenäisyyspäivänä mutta torstaina kun alkoi sataa oikein kunnolla lunta, enkä malttanut enää odottaa, vaan kaivoin jouluvalot esille ja vaihdoin keittiöön jouluverhot. Viljami kiinnostuneena katseli kun väsäilin jouluvalot ikkunaan ja niitä on kiva aina tulla ikkunalle katselemaan.
Perjantaina sitten pakkailtiin tavaroita muuttoa varten, tämä pakkailu alkaakin olla aika hyvässä vaiheessa ja kaapit on kivasti tyhjentyny, mutta paljon on vielä hommia jäljellä. Innostuin leipomaan myös pipareita Viljamin ollessa päikkäreillä ja yhdessä niitä Juuson kanssa sitten koristeltiin sokerikuorrutteella. Illaksi mentiin Juuson vanhemmille ja katsottiin linnan juhlia yms...
Ihanaa kun joka paikka on täynnä erilaisia laatikoita ja pussukoita....
Lauantai aamulla kello soi kahdeksalta ja kymmenen jälkeen jo lähdettiin vanhemmilleni ja sieltä heidän kanssaan Keskiselle jouluostoksille. Viljami ei meinannut millään nukahtaa autoon, vaan itki aika kauan, lopulta kuitenkin nukahti ja kerkesi nukkua joku 45min. Keskisellä oltiin yhteensä noin kuusi tuntia ja Viljami jaksoi valvoa ja olla kiltisti koko ajan! Olin ihan hämmästynyt kun ei se kotonakaan ole hereillä kun noin kolme tuntia kerrallaan ja sitten tulee väsy ja tuolla jaksoi koko ajan olla niin hienosti! Toki väsy oli jo kaupan puolella, hieroi silmiä ja piti kasvojaan mun kättä vasten. Kassajonossa kesti melkein tunti mutta kiltisti siinäkin oli vaikka ei liikuttu mihinkään. Lopuksi kassojen kohdalla Viljamilla meni hermot kun se yritti koitella hyllyssä roikkuvia purkkapusseja mutta kielsin, niin vauva suuttui!! ;) Sen jälkeen käytiin vielä syömässä, vaipanvaihdot ja autolle. Autossa syötin vielä maitoa ja raukka ei meinannut hereillä pysyä kun söi ja koko matkan takaisin nukkui. Mutta oon kyllä ylpeä äitin rakkaasta, niin hienosti käyttäytyi vaikka odotin ihan jotain muuta! <3

Sunnuntaina aamupäivä taas pakkailtiin ja Viljami veteli taas kolmen tunnin maraton päikkärit. Kun Viljami heräsi, lähdettiin pitsalle ja käytiin kaupassa ja siitä suunnattiin Juuson pikkusiskon A:n synttäreille. Siellä oltiin muutama tunti, Viljami oli vähän kiukkuisella tuulella ja tultiin kotiin. Taitaa nyt vihdoinkin hammas pian tulla läpi, ainakin niin ikenistä päättelen ja kiukkuisuudesta sekä huonosti nukutuista öistä, mutta katotaan koska sieltä valkoinen helmi pilkahtaa.. :)

Pikku apulainen auttaa pakkaamisessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti