Kickstart my heart

Kickstart my heart

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Remonttihommia

Empäs oo taas moneen päivään kerennyt koneelle tulla kirjoittelemaan. Eilen aamulla äiti tuli hakemaan Viljamia niille päiväksi ja itse kävin aamupäivällä vähän jouluostoksilla, YKSIN! Aika luksusta päästä yksin kaupunkiin! ;) Juuso on taas viikonlopun töissä ja eilen hän lähti yhdeltä töistä ja tavattiin sitten erään tapettikaupan edessä ja toiveissa oli löytää "joku kiva" tapetti. Noh, sieltähän löytyi sitten yksi tositosi kiva tapetti johon heti tykästyin mutta se oli melkoisen kallista... Pienen neuvottelun jälkeen kaupasta lähdettiin mukana neljä rullaa kyseistä tapettia ja kolme litraa maalia, kerrankin sain tahtoni läpi!  Päädyttiin sitten sellaiseen ratkaisuun että makuuhuoneessa kolme seinää tapetoidaan ja ikkunaseinä maalataan. Käytiin vielä yhdessä kaupassa ja tultiin kotiin pakkaamaan auto täyteen muuttotavaroita.

Kotoa suunnattiin vanhemmilleni syömään ja tisuttelin Viljamin ettei sen tarvinnut koko päivää olla ilman maitoa, siellä se äitin pieni paapan kanssa sohvalla istui ja hömpötti. <3 Viiden aikaan mentiin uudelle asunnolle ja Juuson isä tuli meidän kanssa sinne. Tyhjättiin auto laatikoista ja remppavaatteet päälle. Otettiin listat irti ja sillä välin Juuson isä pesi seinän ja me alettiin sitä sitten maalailemaan ja Juuson isä maalasi vessaa sillä aikaa. Kertaalleen saatiin seinä maalattua, näyttää kyllä jo nyt niin kivalta että! :P Tänään aamulla Juuson isä on kai maalannut seinän toiseen kertaan ja tapetoinut yhden seinän. Whiiii, en malta odottaa että tulee valmista!! Harmi etten muistanut ottaa yhtään kuvia mutta yritän muistaa ottaa kun seuraavan kerran mennään asunnolle, ehkä tänään tai viikolla joku päivä..?

Kylppäriremontti alkaa olla aika hyvässä vaiheessa, seinät on saumattu ja saunaan oli tullu jo paneelit. Lattia on vielä saumaamatta niin kylppärissä kun saunassakin ja molemmissa katto tekemättä, saunassa lauteet ja kiuas asentamatta ja kylppärin puolella vesiputket, suihku yms puuttuu vielä. Vessassa on käsittääkseni pohjat nyt tehty, pintamaali vielä kahteen kertaan ja sen jälkeen uusi lattia. Katsotaan tuleeko ensi viikonloppuna valmista. Ei viitsitä muuttaa ennenkö remppa on kokonaan valmis, joten luultavasti päästään muuttamaan vasta joulun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti