Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 16. joulukuuta 2013

8kk neuvola+lääkäri

Tänään aamulla heräsin jo puoli 7 kun Viljami söi toisen yösyöttönsä ja nousin sitten jo ylös etten varmasti nuku pommiin tästäkin neuvolasta. Sain kerrankin laittautua rauhassa ja syödä aamupalan ihan yksin, ilman että tarvitsee toisella kädellä syöttää Viljamille aamupalaa. Pojan herätin puoli kahdeksan aikaan, annoin vain tisua, vaatteet päälle ja neuvolaan. Tultiin juuri sopivasti neuvolaan että päästiin melkein heti huoneeseen. Harmi ettei ollu nyt viimesellä kerralla tuolla neuvolassa meidän omaa neuvolantätiä mutta tosi mukava oli se sijainen. Viljami vierasti aika kovaa, melkein heti alkoi itkeä. Se on nyt muutaman viikon aikana ruvennut vierastamaan aika paljon, tästä se siis lähtee... Neuvolatädin kanssa olisi ollut vaikka kuinka paljon juteltavaa mutta lääkärin puoli odotti joten siirryttiin sinne. Sielä oli taas uudet kasvot, ei olla ikinä käyty kyseisellä ihmisellä. Viljami sieläkin vierasti lääkäriä vielä kovempaa kun neuvolatätiä joten se vaan huusi kun lääkäri tutki.. :D

Täytyy kyllä myöntää etten tykännyt yhtään siitä lääkäristä. Vasta nyt ensimmäistä kertaa (raskauden ja Viljamin olemassolon aikana) kohtasin ihmisen joka arvosteli ikäni takia mun toimintatapoja ja tapaa kasvattaa lapsi yms... Suoraan tuo ei mitään sanonut mutta luin kyllä rivien välistä ja katseesta että olen sen mielestä huonompi äiti kun vanhemmat äidit. Se moneen kertaan kyseli että onko meillä kaikki hyvin ja mitä ongelmia on ollut, eikä millään meinannut uskoa että meillä menee ihan hyvin. Mulla ei myöskään ollut oikeen mitään kysyttävää koska olin jo neuvolan puolella jutellut asioista niin lääkäri epäili että eikö muka ole mitään epäselvää että osaanko kaiken jne.. Huohhh että meinasi pää poksahtaa siihen tätiin.. ;) Hän myös moneen kertaan arvosteli sitä ettei Viljami osannut rakentaa palikoista tornia??? Sanoin ettei meillä ole kotona palikoita, ettei tuo pieni ole ikinä edes pitänyt palikkaa kädessä niin miten se nyt yhtäkkiä osais jonkun tornin rakentaa... Kehotti ostamaan palikat ja kovasti harjoittelemaan. Hän ei myöskään näyttänyt uskovan että kun kerroin millä tavalla Viljami kotona leikkii, mutta samapa se mulle on, uskokoot mitä haluaa, kyllä mä lapsestani pidän ihan yhtä hyvää huolta kun kuka tahansa muukin. :)

Sitten vähän 8kk neukkukäynnin mittoja (suluissa 6kk mitat):
paino 9580g (8720g)
pituus 71,7cm (68,2cm)
pipo 46,6cm (45,0cm)
Neuvolaterveiset:Hienosti kasvava ja kehittyvä poika! (Lopusta en saa mitään selvää kun lääkärikielellä jotain merkintöjä.. :D)

Seuraava kerta onkin sitten joko 10kk tai 1v, en tiedä mikä uudessa neuvolassa on käytäntö, soitan ja tiedustelen ensi vuoden alussa kunhan saadaan muuttohässäkkä vähän rauhoittumaan.

Eilen illalla käytiin viemässä toinen muuttokuorma uudelle asunnolle, samalla nappasin muutaman kuvan, aikamoinen kaaos sielä vielä on mutta toivottavasti viikon päästä alkaa näyttämään jo paremmalta!
Olohuone/eteinen

"aula"

makuuhuoneessa tapetointi aloitettu

tämä saatiin aikaseksi lauantaina! (näyttää valkoselta mutta harmaa se on :p)

makuuhuoneen tapetti

kylppäri ja sauna

onnellinen pikkumies kolmatta kertaa käymässä uudella kodilla :)


"onko mun pakko istua tässä...?"

4 kommenttia:

  1. Ihme lääkäri :o Mullakin olis varmasti pää räjähtäny yhtälailla, tuli heti semmoinen että mistä tommoisia ''valittavia'' lääkäreitäki ny tupsahtaa... täällä treellä ku kävin siellä lääkäris korvani takia ja sitten ku pyysin sitä todistusta, että oli siellä niin kattoi mua niin typerästi ''ooks tosissas?'' näin sen päässä liikkuvan noin ja kyllähän se kysyikin ''miks?!'' ...oikein että jollekin ei vissiin päivänselvä asia ollu. Voi että ku Viljami on sitte kasvanu niiiin paljon! Joka kerta varmaan ihmettelen tätä samaa asiaa, mutta tuntuu niin siltä että se ois just syntyny ja jotenki on niin vaikea ajatella että muutaman kuukauden päästä se on 1v ! Herttinen!! Ja hyvältä näyttää teidän uus kämppä, mut en viitsi paljoo katsella ku haluan jättää jännitystä siihen, että näemme ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli kyllä ärsyttävä, yritin vaan nopeeta päästä pois sieltä. Onhan se kasvanu, ei oo enää pikkuvauva, hyvä ku jaksaa enää kanniskella sitä ku painaa melkeen 10 kiloa. ;) Joo sitten näätte kun tuutte käymään. :)

      Poista
  2. No ohhoh mikä lääkäri!!! :O Ihan sellasen pikkuvinkin voit sille ensikerralla heittää, että vasta 1,5 vuotiaan oletetaan osaavan rakentaa palikoista torni. Mun parin viikon päästä vuoden täyttävä poika osaa laittaa muutaman palikan torniksi, mutta uskon, että sekin johtuu vain siitä, että me leikitään palikoilla joka päivä. Älä välitä tollasista! JA voin kertoa, mullakin olisi kyllä poksahtanut pää :DD

    Jäätiin seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se moneen kertaan ilmotti että kyllä tuon ikäsen (8kk) pitäisi osata vähintään kaksi palikkaa laittaa torniksi. Mutta tuntui ettei sillä tädillä ollu kyllä muutenkaan ihan kaikki kotona.. :D

      Kiva, tervetuloa! :)

      Poista