Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 23. joulukuuta 2013

Viikonloppu & jouluvalmistelut

Perjantaina Viljami oli illan hoidossa ja itse oltiin irrottelemassa tapetit makuuhuoneesta uudella asunnolla. Lauantaina mentiin sitten koko porukka sinne, mun vanhemmat tapetoi ja Juuson isä teki vessaa ja me itse auteltiin vähän joka asiassa. Tänään mun vanhemmat on olleet jatkamassa tapetointia mutta yllätysyllätys että tapetti loppui kesken, huomenna mennään siis uudestaan tapettikaupoille ja homma jatkuu torstaina!

Aamupäivällä tehtiin yhteistuumin pieni joulusiivous, mitään suursiivousta en ruvennut tekemään kun sen saa tehdä vasta ensi viikonloppuna kun ollaan tää kämppä tyhjätty, mutta perus imurointi ja pölyt pois, sillä aikaa Juuso tiskasi pitkästä aikaa ja luultavasti myös viimestä kertaa koska uudessa asunnossa on sitten tiskikone. Siivoilujen jälkeen lähdettiin vessa ja kylppäri kaluste ostoksille. Vessaan ostettiin allaskaappi ja kylppäriin semmonen pikkukaappi. Samalla reissulla kävin kokeilemassa mun mekkoa, jonka äiti tekee mulle jouluksi, huomenna se tekee sen valmiiksi. :) Ilta oltiin Viljamin kanssa kahdestaan kun Juuso oli isänsä kanssa tekemässä vessaan lattiaa. Mummakin kävi töiden jälkeen täällä hakemassa muutaman joulupaketin jo, jotta saa antaa ne aattoaamulla serkuilleni kun itse en kerkeä heitä näkemään.
Huomenna vielä on vähän hälinää. Käydään ruokaostoksilla kun Juuso tulee töistä ja tosiaan hakemassa ne tapetit. Plantagenista pitää käydä hakemassa joulukukat ja sen jälkeen saakin loppuillan rauhoittua jo joulun viettoon. Illalla joku tulee katsomaan tätä meidän asuntoa, se olisi tullu jo lauantaina mutta ei tiedetty mihin aikaan ollaan kotona, joten sovittiin sitten että se voi maanantaina tulla katsomaan.

Jouluaattona heräillään rauhassa ja lähdetään varmaan aamupalan jälkeen Juuson vanhemmille ja ollaan siellä puoli päivää. Illaksi mennään sitten mun mumman ja paapan luo, johon kaikki läheiset tulee. Keskiviikkona mennään äitin sukulaisten luo ja siellä menee varmaan taas koko päivä kun sinne on pidempi matka ja monta kyläpaikkaa kierreltävänä. Torstaina käydään Juuson isovanhemmilla ja luultavasti mennään uudelle asunnolle siivoamaan ja perjantaina jatketaan. Viikonloppuna muutetaan ja aloitetaan siivous, maanantai ja tiistai vielä aikaa jatkaa siivousta. Ohjelmasta päätelleen menee jokunen aika ennenkö löytyy sopiva väli kirjoitella mutta eiköhän sieltä aina joku pikku rako löydy! :)
Kaikki mikä on kiellettyä, on kivaa! :)



HYVÄÄ JOULUA! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti