Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 2. joulukuuta 2013

Mistä huomaa että on maanantai...?

Huhhh, hyvin alkoi taas tämä meidän maanantai... Meillähän olis ollut klo 9.20 neuvola (huom olis ollut..). Mun kello soi kahdeksalta, hämärästi muistan sen sammuttaneeni ja unet jatkui. Seuraavan kerran herään, tuntuu valoisuudesta päätellen että päivä on jo pitkällä, vilkaisen nopeasti kelloon joka punaisin hohtavin pikku numeroin ilmaisee kellon olevan 10.38. Pompsahdan ylös sängystä ja lähden keittiöön samalla päästellen muutamia kymmeniä kirosanoja ja tarkistan uudestaan keittiöstä kellon että onko se ihan oikeesti noin paljon, kyllä, se on. Samalla kuumeisesti mietin että mitäs nyt, etsin Viljamin neuvolakortin ja päätän tunnustaa neuvolantädille ilman keksittyjä tekosyitä että tässä kävi nyt näin.

Ihme kyllä neuvolasta vastattiin heti vaikkei ollut edes puhelinaika, yleensä sinne saa soitella monta päivää ennenkö joku sieltä vastaa. Häpeillen tunnustin että herättiin just mutta sijainen langan toisessa päässä naureskeli että sellaista sattuu ja saatiin uusi aika joka meni kyllä parin viikon päähän 16.12 ja se onkin sitten klo 8.10, oli kuulemma joulukuun ainut jäljellä oleva lääkäriaika. Toivottavasti silloin on meidän oma neuvolatäti, sillä se on viimenen kerta kun käydään tuolla neuvolassa. :( Mua kyllä harmittaa tosi kovaa että muuton myötä neuvola vaihtuu, oon niin tykännyt tuola käydä ja neuvolantäti tietää meidän tilanteen, nukkumishommat sun muut ja nyt yhtäkkiä joudutaan mennä johonkin ihan tuntemattomalle joka ei tiedä meistä mitään. :(

Täällä alkaa muuttolaatikoita pyöriä vähän siellä sun täällä, kaikkea on jo aloiteltu pakkaamaan mitä nyt ei ennen joulua enään käytetä tai tarvita, vaatteetkin väheni yli puolella kun pakkasin jo semmosia mitä en just nyt käytä. Astioita on pakattu ja samoin kaikenlaista muuta käyttötavaraa, ehkä tää asunto tästä pikkuhiljaa täyttyy laatikoilla, pari viikkoa enää niin saadaan ne jo viedä uudelle asunnolle. Tänään käydään tekemässä sähkösopimus ja sen jälkeen ajattelin käydä ostelemassa tulevaan kylppäriin vähän juttuja, niistä ehkä lisää kuvien kera kunhan ne päätyy uuteen asuntoon. :) Tästäkin tuli taas nyt kuvaton postaus kun kuvailut on täysin unohtunu tässä kaikessa hässäkässä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti