Kickstart my heart

Kickstart my heart

perjantai 27. joulukuuta 2013

Meidän joulu

Saatiin mun kummitädilta piparitalo! Kiitos M <3

Oho, tää lähti irti!...
Pikaisesti kerkeän kuulumisia päivitellä. Joulu meni oikein mukavasti, vaikka tuntui että kauhea härdelli olikin koko ajan päällä. Aattoaamulla suunnattiin Juuson vanhemmille ja mentiin joulusaunaan. Saunan jälkeen kerkesin rauhassa meikkailla ja laittaa hiukset. Juuson isovanhemmat tuli kahdeksi sinne ja syötiin kaikki yhdessä. Ruuan jälkeen vielä puuroa ja sitten olikin lahjojen vuoro. Viljami sai kaikista eniten paketteja, ihan liikaa... :D Leluja tuli joka paketista ja muutamassa vaan oli vaatteita, eipähän ainakaan hetkeen lelut lopu kesken.
Aattona aamupuurolla
"Onks tääkin mulle?!"
Hetki siinä kerettiin istuskella ja katsella lahjoja ja Viljami tutustui uusiin leluihinsa. Neljän jälkeen lähdettiin mun vanhemmille jossa kerettiin hetki olla ja sitten lähdettiin ajelemaan mun isovanhempien luo kaikki yhdessä. Kuudeksi mentiin joulukirkkoon (kukaan meistä ei mitenkään oo uskonnollinen mutta meillä on ollu jouluperinteenä käydä joka vuosi joulukirkossa), Viljami oli tosi kiltisti kirkossa, tai kyllähän tuo pikku duracell koko ajan siinä riehui ja pomppi yms, mutta oli koko puolituntisen kitisemättä! Kirkon jälkeen käytiin haudoilla ja mentiin mumman ja paapan luo. Siellä paappa lähti jo katselemaan josko näkyis pukkia (kuten joka vuosi ja aina jostain kumman syystä se missaa sen pukin käynnin ja tulee hetken päästä kun pukki on lähteny ja ihmettelee että joko se pukki kävi;) ), sillä aikaa me muut otettiin puuroa ja kinkkua ja kahvia ja kaikkia muita herkkuja mitä mummalla oli tarjolla. Joulupukki tuli sitten jossain vaiheessa, ihme kyllä Viljami ei pelännyt yhtään, vaikka se nykyään monia vierastaakin aika kovaa, mutta pukille se heti ujosti naureskeli kun pukki tuli tervehtimään.
Serkut N ja R sekä pukki!

Pukki tuli tervehtimään Viljamia :)

Ilme kun pukki meni pois Viljamin läheltä :D




Kaikkea pitää ensin maistaa..

....Joka ikistä lahjaa..

Narut oli kuitenkin lahjapaperiakin parempaa!
Pukki siinä jakeli taas runsaat lahjat, ja Viljami sai taas kauhean kasan paketteja... Tälläkään kertaa itse sisältö ei niin kiinnostanut mutta lahjanarut oli jotain niin parasta! Viljami uskaltautui jopa pukin syliin, parta meinasi vaan irrota siinä pojan tutustuessa pukkiin. :D

Pukin lähdö jälkeen syötiin vähän lisää kaikenlaisia herkkuja ja muuten vaan vietettiin aikaa yhdessä. Aika myöhään tultiin takasin vanhemmilleni ja jäätiin sinne sitten yöksi.
Joulupäivänä oltiin äitini sukulaisten luona ja sieltäkin vielä muutama paketti tupsahti. Sinäkin iltana meni niin myöhään kun tultiin takaisin vanhemmilleni, että jäätiin sitten lopulta vielä toiseksikin yöksi vaikka tarkoitus oli tulla kotiin.
Tapaninpäivänä mentiin aamulla uudelle asunnolle maalailemaan listoja ja muita pikkuhommia tekemään, Viljami nukkui ulkona sillä aikaa. Kahdeksi mentiin taas Juuson vanhemmille syömään ja nyt Juuson toiset isovanhemmat liittyi seuraan.
Tänään ollaan oikeen urakalla pakkailtu ja viety tavaraa, samalla olen siivonnut uuden asunnon lattiasta kattoon ja huomenna muutetaan loput tavarat. Sunnuntai ja alkuviikko siivotaan vanhaa asuntoa ja sitten vielä kun joskus saisi tuolla uudella asunnolla tavarat paikoilleen!
Meillä ei nyt ainakaan toistaiseksi oo vielä nettiä uudella asunnolla enkä tiedä koska se sinne saadaan, joten en tiedä koska pääsen taas kirjoittelemaan! Toinen joulupostaus kuvien merkeissä tulee varmaan jossain vaiheessa, sillä selailin isin kameraa ja siellä näytti olevan paljon kivoja kuvia Viljamista! :)

Ainiin, Viljamille oli tupsahtanut toinenkin hammas! Jospa nyt kiukuttelut edes hetkeksi helpottaisi ennenkö lisää hampaita tulee.. :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia =))))) toi banneri on loistava!! Tervetuloa meitä seuraamaan http://tutipuu2012.blogspot.fi/

    VastaaPoista