Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 18. marraskuuta 2013

Viikon kuulumiset!

Noin vaan hurahti taas yksi viikko ilman että kerkesin tänne mitään päivittelemään! Tästä tulee melkoisen kuvapainotteinen postaus, sillä olen viime viikolla ihmeen paljon muistanut heilua tuo kamera kädessä. Alkuviikolla kävin hakemassa yhdeltä vauvaryhmäläiseltä kengät jotka ostin häneltä kun olivatkin olleet liian pienet. Olin niistä jo jonkun aikaa haaveillut mutten koskaan ole malttanut ostaa, joten nyt käytin tilaisuuden hyväksi!

Ihanan lämpöset UGG:it <3
Keskiviikkona käytiin taas vaihteeksi pankissa neuvotteluissa ja sen pankkitätin piti loppuviikon aikana ilmoittaa vastaus ja kovasti sitä odottelin mutta turhaan, eipä ole tädistä vielä tänäänkään kuulunut mitään...
Yksi päivä nukkui ulkona jo kaksi tuntia, otin vaunut sisälle, ajattelin että poika herää, mutta minimies jatkoi unia vielä sisälläkin vaunuissa täydessä varustuksessa yli puoli tuntia..

Tähän väliin asiasta kukkapurkkiin, meillä istutaan jo tosi hyvin! Lattialla, sohvalla, millä tahansa alustalla istuu ihan itse jo pitkiäkin aikoja, lopulta kuitenkin edelleen keikahtaen sivulle mutta tosiaan, välillä istuu monia minuuttejakin leikkien ja katsellen leluja tms. :) Näissä kuvissa näyttää että nojaa isin jalkoihin jotka on tuola sivulla ja takana mutta todellisuudessa istuu noin 20cm päässä isistä ihan ilman tukea!



Torstaina sitten oli vuorossa Seinäjoen reissu. Iltapäivällä äitini tuli tänne ja lähdettiin Seinäjoelle. Matkalla käytiin hakemassa yhdestä liikkeestä sisustuskirjaimia äidin liikkeeseen. Seinäjoelle kun päästiin, meni äiti käymään kangaskaupassa ja itse jäin autoon syöttämään poikaa, ja eihän siitä oikeen mitään tullut kun piti katsella ympärille koko ajan, niinkun ei nykyään missään muuallakaan syöttämisestä ole pitkään aikaan tullut enään mitään. Sänky on ainut paikka jossa saan syötettyä mutta sekään ei onnistu jos samassa huoneessa on joku muu, silloin ei enään tisu paljoa kiinnosta. ;) Sen jälkeen ajeltiin minimaniin ja suoraan vessaan vaihtamaan kakkavaippa. Vessasta päästyämme kuuluikin että Jonne Aaron oli jo aloittanut soittamaan, joten äkkiä kipiteltiin katsomaan hyllyjen välistä kun niitä ihmisiä oli ihan muutamia... :D Aluksi Viljami ostoskärryissä kuunteli mutta loppuajaksi piti jo päästä syliin. 7 ja puoli kuisena oli siis pojan ensimmäinen keikalla käynti! ;)



Mummu ja Viljami <3

Perjantai sitten oltiin vaan kotosalla ja ilta oltiin Juuson vanhemmilla. Lauantaina olikin sitten luvassa kiva päivä! Päivällä meille tuli äitini serkku ja tein hänelle kampauksen yrittäjien gaala-iltaan jossa hän edusti Vaasan kaupunkia. Pian hänen lähdettyä suunnattiin vanhemmilleni, sillä äiti oli lupautunut hoitamaan Viljamia loppuillan ja luvassa oli siis kahdenkeskistä aikaa. Tämä nelituntinen taisi olla neljäs kerta huhtikuun alun jälkeen kun ollaan kahdestaan ilman vauvaa, eli ei me todellakaan liian usein taideta Viljamia hoitoon laittaa. :D En itse ole myöskään ollut tätä neljää tuntia kauempaa erossa pojasta koko hänen elämänsä aikana mutta luottavaisin mielin olin, tiesin että kyllä se äiti pärjää varsinkin nyt kun Viljami on jo niin iso. Käytiin amarillossa syömässä ja sen jälkeen mentiin ensimmäistä kertaa vauvan tulon jälkeen elokuviin kun meillä oli lahjaliput, jotka olivat vuoden loppuun asti voimassa. Kovasti olisi tehnyt mieli mennä leffan jälkeen kaksistaan kotiin, mutta ehkä vielä joskus sekin toteutuu... :) Käytiin Viljami hakemassa mummulta ja suunnattiin kotiin, poika nukkumaan ja hetki kerettiin vielä kahdestaan viettää laatuaikaa, kunnes itsekin suunnattiin nukkumaan, juhlittiin siis jo vähän etukäteen meidän kolmivuotista taivalta joka tuli täyteen eilen, sunnuntaina! <3


Puhelimet ja kaukosäätimet on paljon kivempia kun lelut!
Eilen sunnuntaina käytiin katsomassa yhtä omakotitaloa. Sen jälkeen mentiin Juuson vanhemmille syömään ja kahville. Siitä suunnattiin sitten vähän ostoksille ja katsomaan Citymarketin joulunavauksen ilotulitusta. Katsottiin kylläkin pihassa autosta, ettei Viljami pelkää kun pamahtelee niin kovaa, auto kumminkin vaimentaa ääniä aika paljon. Etupenkillä poika sylissäni katseli taivaalla näkyvää tulitusta kiinnostuneena. :) Mukaan tarttui H&M:stä itselleni villapaita ja pojalle ohut villatakki.

Pitäisi useammin keretä kirjoitella kun näistä tulee aina näitä kilometripostauksia, mutta eiköhän asia tällä viikolla taas korjaannu kun isillä iltaviikko niin ollaan koko viikko pojan kanssa kaksistaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti