Kickstart my heart

Kickstart my heart

tiistai 5. marraskuuta 2013

Joulukortit

Ikävä kyllä, nyt se jo alkaa, joulunodotus! Olen melkoisen kova joulufriikki, suoraansanottuna, rakastan joulua! Tähän asti tänä syksynä olen melko hyvin säästynyt liian aikaiselta jouluhössötykseltä mutta eilen jostain kumman syystä eksyin kauppareissulla juuri kootuille joulukrääsähyllyille. Ja siitähän se ajatus sitten lähti.... Ihastuneena jälleen kerran hipelöin kaikenlaisia huopatonttuja sun muita härpäkkeitä mutta hillitsin itseni ja päättäväisenä suuntasin ostoskärryt kohti ruoka-osastoa.

Kotona kuitenkaan ajatus ei jättänyt rauhaan ja päätin tänä vuonna valmistaa joulukortit ihan itse! Nyt kun olen kotona päivät, luulen että minulla on aikaa ne tehdä itse mutta loppupeleissä varmaan taas huomaan että paniikki iskee kun viimeisenä iltana ennen kun joulukorit pitää lähettää, onkin yhtäkkiä puolet vielä tekemättä.

Innoissaan heti aamulla aloin selailla erilaisia malleja joulukorteista ja tallentelin niitä koneelle, katsotaan mikä niistä ideoista lopulta toteutuu. Torstaina menen muutenkin keskustaan niin taidanpa samalla poiketa sinooperin kautta hakemassa tarvikkeet niin pääsen jo aloittelemaan, kun se innostus kuitenkin jossain vaiheessa lopahtaa, niin ompahan ainakin yli kuukausi aikaa saada kortit valmiiksi!
Tässä muutamia malleja, kuvat on lainattu netistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti