Kickstart my heart

Kickstart my heart

perjantai 29. marraskuuta 2013

Uusi koti!

Oon koko eilisen illan ja tämän päivän leijunut jossain korkeella kun oon niin ilonen että vihdoin löydettiin uusi koti! Eilen siis mentiin illalla katsomaan yhtä rivitalo-asuntoa. Siellä oli remontti vielä ihan kesken, kylppärissä ja saunassa laitettiin kaikki uusiksi, vasta kylppärin seinissä oli laatat mutta lattia oli päivällä valettu ja laatat vielä puuttui ja sauna oli vielä kokonaan tekemättä. Muualla oli pintaremonttia tehty, laitettu seiniin lasikuitutapetit ja ne oli maalattu, paitsi käsittääkseni keittiössä ja isommassa makuuhuoneessa. Seinien väriä ei oikeen nähnyt kun oli pimeää ja siellä ei ollu kattovaloja ollenkaan, jotain pieniä lamppuja siellä täällä, taskulampulla sitten valoteltiin lisävaloa.

Asunnossa pohja oli tosi kiva, ja kun nyt päivänvalossa se nähdään uudestaan niin tuskimpa seinillekkään tarvitsee hirveästi mitään tehdä. Ainut minkä haluan heti uudistaa on vessa, se oli ihan järkyttävä! :D Mutta sen vuokranantaja lupasi heti kyllä maksaa jos vaan itse tehdään työt. Vessan lattia oli kirkkaanpunasta muovimattoa, ja seinät oli myös muovia mutta ne näytti laatoilta. "Laattojen" reunat oli punaiset ja pohja valkoinen ja siinä pohjalla joku punainen kukka.... Että semmonen ihanuus.. :D Ajateltiin maalata seinät, väriä en ole vielä päättänyt, mutta vaalea mintunvihreä ajatus jyskyttää tuola takaraivossa. Lattia luultavasti laminaattia, koska kyseessä on kuiva vessa, eli ei ole lattikaivoa.

Keittiö oli sopivan kokoinen ja laskutilaa oli hyvin, nyt tällä hetkellä kun meillä ei ole sitä oikeastaan ollenkaan.. Olohuone oli tosi iso, ainakin tyhjänä, voi olla että oon muutettua eri mieltä, mutta ainakin paljon tilavampi kun nykyinen. Asuntoon kuului myös rivitaloksi tosi iso piha! Kyseessä on päätyasunto, joten myös se "päätypiha" kuuluu meille. Harvoin on niin että sekä edessä että takana on iso oma piha. Takana oli katettu sopivan kokoinen terassi johon saa sitten kesällä kunnon terassikalusteet. Ja haaveilin mä jo sinne takapihalle Viljamille hiekkalaatikkoakin ensi kesäksi.. :)

Siellä oli kaksi muutakin pariskuntaa katsomassa, toinen lähti jo melko aikaisin pois kun ei ollut heidän tarpeitaan vastaava, toinen oli loppuun asti mukana (melkein tunti oltiin siellä), mutta lopulta he sanoivat että miettii huomiseen ja kun ne lähti ilmoitti vuokranantaja että jos me tää halutaan niin kyllä tää on meidän. Ja tottakai me haluttiin. ;) Siinä sitten vielä kauan juteltiin käytännön juttuja ja allekirjotettiin sopparit, avaimet saadaan kahden viikon päästä jos remontti on siihen mennessä valmis ja sitten alkaakin muuttorumba. Harmittaa vaan tuo joulu, joka on mulle jouluihmisenä niin tärkeä ja nyt menee koko joulu ihan pilalle tän muuttamisen takia ja kauhee stressi kumminkin tulee tästä kun jo pelkästä joulustakin tulee. :D Tämä nykyinen asunto irtisanotaan 31.12, eli on meillä onneksi kaksi viikkoa aikaa muuttaa tavarat. Alustavasti ajateltiin että ennen joulua viedään kaikki mitä ei just nyt tarvita ja joulun jälkeisenä viikonloppuna sitten muutetaan kaikki arkikäytössä oleva tavara. Ja jos siinä se maanantai ja tiistai aamu jäisi vielä aikaa tämän asunnon siivoukselle, jonka joudun luultavasti tehdä ihan yksin kun Juusolla iltaviikko ja Viljami tässä mukana pyörimässä... innokkaita apulaisia, anyone...? :) (Ja saa toki uudelle asunnollekin tulla auttamaan että saadaan kohtuullisessa ajassa tavarat paikalleen.. :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti