Kickstart my heart

Kickstart my heart

torstai 21. marraskuuta 2013

Paapan mussukka

Olipas eilen kiva ilta! Käytiin mummun kanssa kaupassa, kävin ostokset tuomassa kotiin ja lähdettiin vanhempieni luo. Viljami leikki paapan kanssa lattialla vaikka kuinka kauan, ne niin tykkää toisistaan! <3 Paappa sai myös syöttää pojan, mutta ruoasta seurannutta kakkaa se ei halunnut jostain kumman syystä vaihtaa.. ;) Hihhh, ihana nähdä kun mun isi on aina niin onnellinen kun saa touhata Viljamin kanssa, se on sille niin tärkeä, vaikkei se ääneen koskaan sitä sanokkaan mutta näen sen siitä.

Äiti lämmitti illalla saunan. Olin koko illan palellut ja pitkästä aikaa kun pääsin yksin saunomaan, niin otinkin kunnon kuumat löylyt! Sillä aikaa äiti oli syöttänyt Viljamille iltapuuron ja sitten lähdettiinkin kotia kohti.

Tänään sain vihdoin kaivaa Viljamin toppahaalarin vaatehuoneesta esille ja tuola se nyt nukkuu vaunuissa niin eskimoksi puettuna että! Parempi että on liian paljon vaatetta kun että olisi kylmä. Kunhan poika tuolta herää niin lähdetään sinne mummolaan, päästään varmaan valmiiseen herkkupöytään! Sitä ennen taidan kuitenkin kaivaa oman toppatakkini kaapista ja laittaa itseni ihmisen näköiseksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti