Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 11. marraskuuta 2013

Isänpäivä vol.1

Eilen vietettiin Juuson ensimmäistä isänpäivää! Aamu alkoi ihanasti jo kuudelta kun poika päätti että täällähän ei kukaan enään nuku. Molemmat oltiin kuitenkin väsyneitä eikä jaksettu nousta ja lopulta kahdeksalta pieni isäntäkin sammui uudelleen, joten jatkettiinkin kaikki sitten vielä unia. Ajatuksena oli että kymmenen aikoihin noustaisiin ylös mutta itse heräsinkin ensimmäisen kerran vasta 11.36 kun Juuso nousi ylös. Vilkaisin olkani yli poikittain sängyssä makaavaa pikkumiestä joka sekin nukkui vielä, eli aikataulut meni sitten kertaheitolla pilalle sen päivän osalta... :D Rauhassa pojan kanssa heräiltiin, noustiin ja käytiin viemässä isille meidän itse tekemä kortti!
Kahdeksi mentiin Juuson mummolaan ja sen jälkeen käytiin Juuson toisilla isovanhemmilla. Siinä vaiheessa Viljami oli jo melkoisen väsynyt kun oli päikkärit jääneet väliin, joten päätettiin tehdä autolla pieni puolen tunnin lenkki ennenkö mennään oman perheeni luo. Nohh, se puoli tuntia oli hieman liian lyhyt aika, hetken poika jaksoi olla mutta sitten alkoikin semmonen huutokonsertti että.... Vajaa tunti meni ennenkö Viljami lopulta rauhoittui ja nukahti, kello oli tässä vaiheessa jo melkein kahdeksan illalla, eli nukkumaanmenokin tulisi menemään päin pyllyä kun tuohon aikaan vielä päikkärit nukutaan, mutta pakko oli poika laittaa nukkumaan.

Oltiinkin mummulassa melkein kymmeneen asti ja tultiin sitten kotiin, iltapuurot nassuun ja hetkeksi olohuoneeseen leikkimään vielä, tässä vaiheessa kello oli jo yksitoista... Jossain vaiheessa mentiin sänkyyn mutta duracell-pupulla oli vielä aika paljon patteria jäljellä ja lopulta puolen yön jälkeen sain pojan nukahtamaan. Itsekin melko pian kömmin sänkyyn mutta eihän se nukkumatti sinäkään iltana tullut.. Puoli kahden jälkeen nukahdin ja heräsin viideltä kun Juuson kello soi, olin ihan ihmeissäni kun Viljami ei ollut herännyt vielä kertaakaan ja kuudelta poika sitten vasta heräsi syömään ja nukahti samantien uudestaan. Aamulla kelloni soi yhdeksältä ja poitsu senkun jatkoi unia. Lopulta ennen kymmentä jouduin hänet herättämään kun meidän oli tarkoitus puoli 11 olla juna-asemalla hakemassa ystävääni. Pitkästä aikaa oli vain yhden syötön yö, ne on melko harvassa, taitaa pystyä koko yli seitsemän kuukauden aikana olleet yhden syötön yöt laskea yhden käden sormilla, eli melko harvinaista herkkua. ;) Harmi vaan että itse nukuin yön niin huonosti kun kerrankin olisi saanut nukkua pitempiä pätkiä!

Puoli 11 tosiaan tänä aamuna suunnattiin juna-asemalle ja napattiin ystäväni M kyytiin ja mentiin entiseen ammattikouluumme katsomaan entistä opettajaamme ja samalla muita opettajia. Kerran olen Viljamin kanssa käynyt heitä katsomassa ja yhtä hullaantuneita ne oli vauvasta tälläkin kertaa! :D Koulun jälkeen suunnattiin kahville ja pitihän siinä vähän herkutellakin samalla! Sen jälkeen vein M:n hänen kotipaikkakunnalleen ja suunnattiin Viljamin kanssa kotiin päikkäreille. Tunnin verran poika nukkui ja nyt odotellaan kun isin pitäisi pian tulla kotiin niin lähdetään kauppaan!

Lauantaina pääsin pitkästä aikaa yksin liikenteeseen ja olimme tyttöjen kanssa juhlistamassa kaverimme synttäreitä, mukava oli nähdä muutamaa vanhaa luokkalaista kun nähdään melkein vaan se kerran vuodessa kun pidetään vanhojen luokkalaisten kanssa pikkujouluja. Käytiin tyttöjen kanssa kylläkin vaan kakkukahveilla, eli alkomahoolit jäi tälläkin kertaa tältä mammalta juomatta ja ennen yhdeksää olin jo kotona! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti