Kickstart my heart

Kickstart my heart

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Keskiviikko

Tänään oli taas niin tavallinen keskiviikko, tai no kaikki päiväthän meillä on samanlaisia, tavallisia... :) Viljami on pitkästä aikaa tähän kellonaikaan jo yöunilla, tässä on niin monen monta viikkoa, jos ei kuukausiakin poika nukahtanut aikasintaan yhdeltätoista, yleensä vasta puol 12 jälkeen ja tänään väsyneenä nukahti tisulle jo ennen puolta yhtätoista, sain siis hieman omaa aikaa!

Oltiin tänään tossa naapurissa moikkailemassa vähän vauvoja ja äitejä, ei meitä lopulta ollutkaan kun kolme vaikka viiden piti tulla. Toisaalta kivempi välillä treffata pienemmälläkin porukalla.

Huomenna nähdään Viljamin kummitätiä pitkästä aikaa ja illalla mennään katsomaan yhtä asuntoa, josko nyt vihdoin kävis hyvä tuuri...? :) En oo tänne tainnutkaan mainita mutta viime viikolla tosiaan soitettiin ettei lainaa tässä vaiheessa heru, sitten kun tilanne muuttuu on asia taas ihan eri, joten sitä tilannetta jäädään odottelemaan. Nyt siis palataan takasin näihin vuokra-asuntoihin ja huomenna mennään katsomaan yhtä rivitaloa, alueelta jossa olen 15 vuotta elämästäni viettänyt ja asunut. Empä olis vielä 5 vuotta sitten uskonut että joskus ja varsinkin näin äkkiä palaisin lapsuuden maisemiin mutta huomenna selviää tapahtuuko se lähiaikoina. ;)
Viljami lukee ite itelleen iltasatua :)

Isi ja poika<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti