Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 29. joulukuuta 2014

Jouluisia tunnelmia

Sinne se joulu taas tänäkin vuonna meni menojaan, mukavaa yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja paljon lahjoja! Tiistaina tehtiin kunnon joulusiivoilut, keiteltiin joulupuurot ja koristeltiin kuusi. Jouluruokaa ei tehty ollenkaan kotiin, vaan turvauduttiin muiden ruokapöytiin, ainoana tosiaan tuo joulupuuro itselle keiteltiin ja anopin joulujälkkäripöytään tein gluteenittoman glögi-juustokakun, josta tosin ei ole edes yhtään kuvaa, kun se katosi parempiin suihin alta aikayksikön..

Keskiviikkoaamulla heräiltiin kasin maissa ja tultiin katsomaan aattoaamun lastenohjelmia. Kuusen alle oli yön aikana ilmestynyt muutama paketti, jotka minimies innokkaana heti availi.
Syötiin aamupalat, poika leikki muutamalla uudella lelullaan, me pakkailtiin lahjasäkit autoon ja kaikki muukin tarvittava. Yhdentoista jälkeen mentiin miehen vanhemmille ja päästiin heti joulusaunaan koko perhe. Viljami oli jo vähän itkuinen siinä vaiheessa ja menikin pian saunan jälkeen päikkäreille. Päikyiltä heräsi tulikuuma pikkumies, kuumemittaria ei ollut mutta kuumeinen selvästi oli. Mitään ei suostunut syömään, itkeskeli vain ja oli sylissä. Passitin miehen päivystävään apteekkin hakemaan särkylääkettä ja sen avulla Viljami vähän piristyikin kun saatiin kuume laskemaan. Anoppi oli kattanut pöydän täyteen jouluherkkuja ja ruokailun jälkeen jaettiin siellä olleet lahjat.

Alkuillasta lähdettiin vähän kauemmas maalle minun mummolaan. Käytiin perinteisesti joulukirkossa klo 18 koko sakki. Kirkon jälkeen tultiin mumman ja paapan luo ja alettiin odotella joulupukkia. Puoli kahdeksan maissa pukki tuli ja jakoi lahjat, joita taas oli paljon... Viljami ei niin pukista välittänyt, ei pelännyt, muttei myöskään mennyt lähelle, kiltisti kuitenkin haki omat lahjansa, ainakin ne ensimmäiset. Loput lahjat ei enää niin kiinnostaneet, kun ensimmäiset oli avattu.


Illalla kun kotiin lähdettiin, alkoi poika taas olla itkuinen ja kuuman tuntuinen ja kotona kun mitattiin, oli kuumetta 38astetta. Yöksi annettiin taas särkylääkettä, mutta puoliksi valvoessahan se silti meni.

Torstaina oltiin jo vähän iloisemmalla tuulella ja leikittiin uusilla leluilla. Iltapäivällä käytiin vanhemmillani syömässä ja illaksi he tulivat pitkästä aikaa meille. Perjantaina lähdettiin äitini sukulaisten luo parinsadan kilometrin päähän ja siellä vierähti taas koko päivä.

Lahjaksi Viljami sai paljon vaatteita, pari lahjakorttia, dubloja, junaradan, muutamia pikkuautoja, autosimulaattorin, kirjoja, repun, plaston mopon ja vähän muita leluja. Onneksi ei tullut hirveästi leluja tai muuta turhaa krääsää.. :D

Itse sain lahjaksi myös muutaman lahjakortin, hajuvettä, toppahousut, villasukat ja lapaset, pursotinsetin ja tietysti sitä suklaata. Yhteiseksi lahjaksi saatiin rahaa, blenderi, varsi-imuri, pari pyyhettä ja taas vähän lisää suklaata..

Ihan mukava joulu saatiin viettää, vaikka poika olikin kipeänä. Ensi vuonna taas uudestaan! Ja sitten asiasta kukkaruukkuun, mulla on enää tämä viikko töitä 20h/vko, eli pelkkiä näitä muutamia tunteja illassa. Ensi viikosta alkaen teen täyttä päivää neljänä päivänä viikossa, eli veikkaampa että blogi hiljenee entisestään ja päivittyy yhä harvemmin ajanpuutteen vuoksi, ihan niinkuin tää ei nyt jo päivittyisi tarpeeksi harvoin, yritän kuitenkin parhaani mukaan päivitellä ja ainakin lueskella teidän muiden blogeja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti