Kickstart my heart

Kickstart my heart

lauantai 6. joulukuuta 2014

Itsenäisyyspäivän tunnelmia

Aikaa menee niin hurjaa vauhtia, ettei mukana meinaa pysyä. Ei ole enää montaa viikkoa jouluun, onneksi, täälä yksi jouluhullu ilmoittautuu malttamattomana. :) Tänään heräiltiin pojan kanssa puoli kahdeksan maissa ja tultiin katselemaan lastenohjelmia. Vähän myöhemmin laiteltiin aamupalaa ja alettiin virittelemään jouluvaloja sen jälkeen ikkunoihin. Muualle kuin keittiöön en jaksanut vaihtaa jouluverhoja, itseasiassa en edes omista muita kuin keittiön jouluverhot, mutta hyvin nuo valot, kynttilät ja muutamat somisteet tuovat jouluista tunnelmaa. 

Päikkäreiden aikana leikkasin miehen hiukset, kerrankin sain tehdä sen mitä itse halusin ja nyt on meidänkin isillä ananastukka. ;) Saattaa tosin olla että leikataan se joku päivä pois, kun tuo meidän isukki on niin laiska laittamaan tuota hiuskuontaloaan. Kun mini heräsi päikkäreiltä, tehtiin vähän ruokaa ja sen jälkeen meillä alkoi piparitalkoot. Tuo pieni leipuri hiiva oli päästä varpaisiin jauhoissa, mutta saatiin me muutama ihan onnistunutkin pipari pojan itse tekemänä, vaikka suuhun upposi enemmän taikinaa kuin laki sallii.

Myöhemmin illalla mentiin vanhempieni luo katselemaan linnan juhlia ja syömään. Nyt laitoin itselleni teekupposen ja lämmitin joulutortun, samalla näpytellen tätä ja katsoen linnan juhlien jatkoja, täällä jouluvalojen loisteessa. Hyvää loppuiltaa muillekin!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti