Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 3. marraskuuta 2014

Vauvan tuoksuinen aamu

Tänään heti aamupalan jälkeen suunnattiin ostoksille. Käytiin Kappahlista ostamassa vajaa pari viikkoa vanhalle vauvalle body ja housut, Viljamikin sai kaupanpäälle yhdet housut, kun siellä oli kaikista lastenvaatteista osta 3, maksa 2. Sen jälkeen käytiin vielä kaupassa, viljami sai muutaman auton kun omat lelut unohtui kotiin ja vauvalle hän valitsi yhden lelun, vaikkei se pikkunen sillä vielä leikikkään pitkään aikaan!

Sen jälkeen suunnattiin kaverini luo, joka on nyt puolitoista viikkoa saanut olla pikkuruisen pojan äiti! Vauva oli nukkumassa kun mentiin mutta kyllä hän kerkesi hetken hereilläkin olla ennenkuin lähdettiin. On ne ihan pienet vauvat niin mini-kokoisia! Sitä unohtaa aina niin äkkiä miten pieni tuo meidänkin oma on ollut... Viljamikin vähän silitteli vauvan päätä, poika tuntui jo niin isolta vauvaan verrattuna.

Ihme kyllä käynti ei oikeastaan herätellyt vauvakuumetta. Olin ajatellut jos vauvakuume taas nostaa päätään... Hetki sitten vielä olin aika kovissa vauvakuumeen kourissa, mutta viime aikoina se on vähitellen laantunut ja ihan hyvä niin, olen enemmän kuin tyytyväinen tämänhetkiseen elämäntilanteeseen. Viljami alkaa jo olla iso ja omatoiminen vaikka paljon häntä saakin vielä auttaa, en tällä hetkellä kaipaa ihan pientä vauvaa tähän arkeen mukaan, haluan nauttia nyt tästä hetkestä ja seurata pojan huikeaa kehityspyrähdystä, katsellaan sitä vauva-asiaa sitten vuoden, parin päästä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti