Kickstart my heart

Kickstart my heart

tiistai 11. marraskuuta 2014

Kurkistus makuuhuoneeseen

Tänään "esittelyvuoron" saa meidän vanhempien makuuhuone. Tämäkin huone on kokenut muodonmuutoksen lattiasta kattoon, tai no katto on vanha, kaikki muu ollaan laitettu uusiksi. ;) Huone oli alunperinkin ihan ok ja olisi se sellaiseksi voinut jäädäkin, mutta kivahan se on tehdä omannäköinen. Huoneessa oli ennen valko-beige raidallinen, vähän kulahtanut ja kellastunut tapetti, ja sängyn päätyseinä oli samaa vaaleansinistä, mitä pojan huoneessa on nykyään. Lattia oli punaruskeaa muovimattoa, samaa mitä myös asunnon toisessa makuuhuoneessa oli.

Kolmella seinällä on tapettia ja ikkunaseinä on maalattu. Jälkeenpäin jos saisin vielä muuttaa, laittaisin vain kahteen päätyseinään tapettia ja olisin maalannut yksiväriseksi ikkunan vastakkaisen seinän, mutta näillä mennään. Lattia on samaa vaaleanharmaata laminaattia, mitä meillä kaikissa muissakin huoneissa on laitettu.
Väreinä huoneessa on lähinnä mustaa, valkoista ja harmaata + tuo puunvärinen peilipöytä, joka tuo kivasti lämmintä sävyä huoneeseen. Verhoina oli ennen mustat, läpikuultavat verhot, kunnes vihdoin sain hommattua kauan haaveilemani pitsiverhot (kyllä, minä joka ennen inhosin pitsiä kaikissa olomuodoissa, ja nyt olen aivan rakastunut kaikkiin pitsijuttuihin!!) ja ne tuovat kyllä hempeyttä ja valoisuutta huoneeseen. Ja sitten näihin fiiliskuviin meidän makuuhuoneesta...





2 kommenttia:

  1. Voi että mä tykkään tosta teidän tapetista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin rakastuin heti kaupassa siihen! Toi on just tollanen että joko siitä tykkää tai sitten sitä vihaa. :D

      Poista