Kickstart my heart

Kickstart my heart

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Meidän talvivaatehankinnat

Eilen oltiin tosiaan päivä Tampereella. Sieltä oli tarkoitus ostaa kaksi asiaa ja onneksi molemmat löytyi. Ikaalisissa piipahdettiin Reiman myymälässä, josta oli tarkoitus löytyä pojalle talvihaalari. Aikani kiertelin, mutten löytänyt etsimääni kahta vaihtoehtoa. Siirryin sitten alerekkien puoleen, jossa oli viime vuotisia malleja ja näytekappaleita, sieltä se sitten löytyi, meidän haalari. Ei se nyt mikään vuoden the-haalari ole, mutta tarpeeksi värikäs äidin silmään ja olin kyllä kieltämättä huutonetissa katsellut samaista haalaria jo aiemmin. Alehaalarit oli -40%, joten eipä tuo mikään kallis hankinta edes ollut.

Haalari on Reimatecin tuulenpitävää ja hengittävää materiaalia, ja vesipilariarvo on 10 000, joten eiköhän tuo meidän tarpeissa suojaa kastumiseltakin enemmän kuin hyvin. Sitten niihin kuviin, malli oli sovitustilanteessa jo vähän väsynyt ja se kyllä näkyy kuvissa.. :D



Kenkinä pojalla talven varalle on mustat Kuomat, sekä kauppa/kyläkenkinä ihan karvavuoratut kävelykengät. Jonkunlaiset toppahanskat täytyisi vielä metsästää. Pipoina menee viime talven pipoista suurin osa vielä, ja toki tämmöisenä pipohamsterina niitä tulee vielä muutama lisääkin hommattua, koskaanhan ei ole erilaisia ja erivärisiä pipoja liikaa.. ;)

Sitten siihen toiseen hankintaan, joka oli uusi talvitakki itselleni. Olen jo kolme talvea käyttänyt Vilan vaaleanbeigeä takkia, joka on kyllä ajanut asiansa hyvin, mutta on vain todella likaherkkä... Ja se lika ei lähde pesussakaan, kun vähän väliä osun likaiseen autoon lumia harjatessa ja muuten vain jostain kuraa tulee. Kolme kertaa koitin kaupassa tulevaa takkia päälle ja epäröin värin suhteen, mutta lopulta se kuitenkin lähti mukaani. Toinen vaihtoehto olisi ollut musta, mutta jotenkin musta on niin tylsä ja otin riskin. Takki oli kalliimpi mitä oli ollut aikeissa hankkia, mutta lämmin se ainakin on ja eiköhän sekin palvele ainakin sen tulevat kolme vuotta, ellen sitten koe väriä liian värikkääksi itselleni.

Itse käytän talvikenkinä viime syksynä mammakaverilta ostamiani Uggin kenkiä, omistan itsekin talvileikkien varalle mustat kuomat (vaikka hävettääkin se myöntää, mutta ovat niin pirun lämpöiset että mielelläni puen ne takapihalle jalkaan kun kukaan ei näe;D ), sekä aiemmin syksyllä ostin tavalliset mustat nilkkurit, ne ovat kyllä niin kylmät, etten niitä taida pukea jalkoihini muutakuin kauppaan tai töihin mennessä.

Eiköhän me pärjätä tuleva talvi näillä varusteilla. :)

6 kommenttia:

  1. Tuo haalari on aivan ihanan värinen, tykkään tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on! :) Yksivärinen oli alunperin hakusessa, mutta tuokin on kyllä tosi kiva ja tykkään tuosta pohjaväristä tosi paljon kun se on niin kirkas. :)

      Poista
  2. ihanan värinen haalari ja pinkki takki myös! <3

    VastaaPoista
  3. Onhan ne ainakin värikkäitä! ;)

    VastaaPoista
  4. on, mutta ainakin piristää ;)

    VastaaPoista
  5. Aika värikäs haalari! Sopii kyllä tosi hyvin :)

    VastaaPoista