Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 27. lokakuuta 2014

Kurkistus lastenhuoneeseen

Tänään ajattelin vilautella teille vähän, miltä meidän kodin lastenhuone näyttää. Kun tänne muutettiin, huone oli vaalenpunainen/lilahtava. Tämähän ei tunnetusti kauaa silmääni miellyttänyt, koska huoneesta oli tulossa pojan huone. Varastosta löydettiin vaaleansinistä maalia ja päädyttiin käyttämään sitä. Yksi seinä oli alunperinkin valkoinen ja se jätettiin valkoiseksi. Sinisen sävy ei ole mitenkään tumma, vaan enemmänkin vaalea häivähdyksellä sinistä. Itse en ole mikään sinisen suurin ystävä värinä, mutta ei tuo ole silmääni häirinnyt ainakaan tähän mennessä.


Sisustukseen sopivia esineitä ja asioita lähdin miettimään sen vaaleansinisen pohjavärin mukaan. Seinillä olevat taulu ja juliste ovat edelleen väliaikaisia, koska en ole raaskinut tilata niitä tauluja mitä haluaisin ja ne jääköön vieläkin odottelemaan valoisampia rahallisia aikoja.




Huoneen pienimuotoinen "teema" on kirahvit, nuo hellyyttävät pitkäkaulaiset... Tämä lähti siitä että lipastossa ja pojan sängyssä on kirahvin kuva, joten mattoonkin päätyi kirahveja!





 Siinäpä oli meidän lastenhuone, pientä fiksausta ja hienosäätöä vaille!

3 kommenttia:

  1. NOI AUTOJULISTEET! Ihania!! Jotkut vaan osaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viljamikin tykkää niistä, aina osottelee sitä autoa ja höpöttää jotakin:D Tai no ei se millään muulla nykyään edes leiki kun vaan autoilla, joten siinä mielessä ainakin sopii nuo tuonne huoneeseen! :D

      Poista