Kickstart my heart

Kickstart my heart

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Lapsivapaata aikaa ja vasaramessuilla kiertelyä!

Eilen kun pääsin töistä, oli  mies järjestänyt meille kahdenkeskisen vapaa-illan! Tulin kotiin vain vaihtamaan vaatteet ja lähdettiinkin samantien viemään poikaa anoppilaan illaksi hoitoon. Suunnattiin sieltä syömään Pancho Villaan ja ai että rakastan sitä yhtä ruoka-annosta yli kaiken, se on vaan niin taivaallisen hyvää.... Vieläkin ihan vesi kielellä pelkästä ajatuksesta! ;)

Sieltä jatkettiin vielä elokuviin katsomaan Vadelmavenepakolainen. Yleensä en niin innostu kotimaisista elokuvista mutta tämä oli kyllä positiivinen yllätys, sai taas muutaman elinvuoden lisää naurun ansiosta. Suosittelen elokuvaa ehdottomasti muillekin!

Elokuvan jälkeen oltiin miehen vanhemmilla vielä hetki ja lähdettiin kotiin, kun Viljami alkoi olla jo vähän väsynyt. Kotona päätin vuorostaan vähän hemmotella miestä, kun raukka näytti niin väsyneeltä ja päästinkin hänet nukkumaan ennen kuin Viljami edes meni nukkumaan! Yleensä meillä mies on nukuttanut pojan iltaisin ja pelkäsinkin minkälainen nukutusmaratoni tästä tulee kun joudun pojan nukuttamaan, yleensä kun hän juuri silloin näyttää kaikki maailman temput sängyssä, eikä suostu millään rauhoittumaan ja nukahtamaan. Onnekseni tässä prosessissa meni vain puoli tuntia, vaikka välillä usko meinasikin loppua, kun ei toinen pysynyt hetkeäkään makuullaan..

Tänään saatiin aamulla kaikkia nukkua myöhään ja aamupalan jälkeen lähdettiin rakennus, remontointi ja sisustusmessuille hetken mielijohteesta! Mukaan tarttui kaksi kassillista esitteitä ja kirjasia talomalleista, remontoinnista, lämmitysjärjestelmistä, kattoremonteista ja kaikesta mahdollisesta. Sen tiedän melkein varmaksi, että lähitulevaisuudessa taloa emme ole rakentamassa, koska molemmilla haaveissa enemmänkin jonkunlainen vanhahko talo maalaispihapiirineen. Remontointia talon löytyessä taitaa kuitenkin olla senkin edestä, joten siistä syystä käynti oli kyllä paikallaan. Valmistalo- esitteitä keräiltiin kuitenkin siinäkin tarkoituksessa, että nähdään esim. keittiö-olohuone ratkaisuja, märkätilojen toteutuksia ymsyms. Kuitenkin keittiö ja märkätiloista luultavasti tehdään aivan nykypäiväisiä, vaikka muut tilat olisikin vanhannäköisiä. Heräsi taas aikamoinen talokuume messuilla kierrellessä! ;)

Viljami nukkuu tällä hetkellä päiväunia ja hänen herättyään suunnataan vanhemmilleni juhlimaan eilen vuosia täyttänyttä äitiäni, sielä taitaakin vierähtää koko loppu sunnuntaipäivä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti