Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 26. toukokuuta 2014

Kulunut viikko

Vihdoin löytyi pieni rako tulla päivittelemään tänne. Meidän viime viikkoon ei mahtunut mitään erikoista kun J oli päivät töissä ja mä olin illat ja lauantain, joten yhteistä aikaa ei paljoa jäänyt ja se vähä mitä jäi, en viitsinyt istuskella sinä aikana koneen ääressä. Päivisinkään en viitsi koneelle tulla, vaan annan kaiken ajan pikkumiehelle ja joskus kun on pakko katsoa koneelta joku juttu, kerjää minimies huomioita roikkumalla jalassa kiinni tai tekemällä jotain pahaa, joten eipä siitä koneella olosta oikein mitään tulisikaan..

Kulunut viikko oli vaikea myös Viljamin päikkäreiden suhteen, sillä ennen nukuttiin aina vaunuissa ja yhtäkkiä se ei enään kelvannutkaan, vaan vaunuissa noustaan koko ajan ylös ja itketään vaan. Joten päikkärit on nyt sitten nukuttu sisällä ja siinä nukahtamisessahan menee sitten vähintään se kolme, neljä kertaa kauemman aikaa ja kun pikkumies nukahtaa, on mun pakko heti alkaa tehdä ruokaa, että kerkeän syödä ja valmistautua töihin lähtöön..

Tänään oli kylmempi ilma ja ajattelin koittaa jos vaunuttelut onnistuis, ja kun laitettiin haalari, kypäräpipo, hanskat ja villasukat, makuupussiin ja vaunuihin niin tadaaa, vaunuissa nukkuminen onnistui vanhaan malliin, eli nukahdettiin melkein heti ulkona... Taitaa meidän Viljami olla niin kaavoihin kangistunut, ettei ymmärrä vaunuissa nukkumista ilman kauheeta vaatemäärää ja makuupussia. No, toivottavasti lämpösillä ilmoillakin tottuis nukkumaan jatkossa vaunuissa vaikka pelkällä vaipallakin, vielä kun kuitenkin siellä mahtuu nukkumaan, kun meillä on niin tilava toi vaunukoppa.



Viljami on oppinut itse kiipeämään sohvalle, ja pääseekin sinne kun oikeen pinnistää ja ponnistaa, vaikka vähän lyhyt siihen hommaan onkin. Yleensä aina tulee ihana raivokohtaus kun ei ponnisteluista huolimatta pääse sinne sohvalle. Ja kun sinne päästään, niin sielä riehutaan ihan hulluna, heittäydytään selälleen ja mahalleen ja kyljelleen ja vaikka mihin. Pieneen pääkoppaan ei toki se mahdu, että sieltä voi vaikka pudota... Ei, ei sillä ole väliä, kunhan saa riehua sohvalla!

Nyt mun täytyy kuitenkin taas mennä nopeasti syömään ja vaihtamaan vaatteet, koska kohta pitää lähteä töihin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti