Kickstart my heart

Kickstart my heart

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

kesäkesäkesä!

Vihdoin tänne kylmän keskelle on tullut kesä!!! ...ainakin hetkeksi? Eilen olin koko päivän töissä, enkä päässyt nauttimaan lämpimästä. Viljami oli mun äidillä hoidossa koko päivän ja niillä oli tainnut olla aika kivaa, ainakin minimies oli hyvin viihtynyt.

"kato äiti, ensin mennään vaan näin ja tästä noustaan ylös seisomaan"


maailman rakkaimmat varpaat <3
Tänään ollaan oltu ulkona melkeimpä koko päivä. Aamupäivällä tässä ihan meidän lähellä järjestettiin sellaset kyläpäivät ja heti aamujuttujen jälkeen suunnistettiinkin sinne. Ensin keinuttiin jonkun aikaa, kun tuolla päiväkodin pihassa on semmonen kiva keinu, mihin mahdutaan koko perhe kerralla! :D Sen jälkeen haettiin vähän makkaraa ja meidän seinänaapuri oli paistelemassa lettuja, joten niitä otettiin vielä jälkkäriksi, Viljamillekin maistui ja tuntui ettei edes riittäny.. Sisältä haettiin vielä kahvia ja Viljami kerkesi jo poksauttaa yhden ilmapallon siinä tohinassa. Pihalle kierreltiin jonkun aikaa ja tultiin kotipihaan leikkimään.

pikku apuri :D
Isukki kasasi meille aurinkovarjon terassille ja me touhailtiin kaikkea muuta ulkona. Viiden jälkeen meille tuli vieraita, grillailtiin iso kasa herkkuja ja jätskiä jälkkäriksi. Ensi viikolla mulla on tosi paljon töitä, vain yksi vapaapäivä. Tuntuu ehkä jopa vähän pahalta olla niin paljon pois kotoa, vaikka oonkin joka ilta vain sen neljä tuntia mutta siinäkin on ne neljä tuntia liikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti