Kickstart my heart

Kickstart my heart

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Tuunausprojekti ja shoppailua!

Huomenna olisi vuorossa jo 1-vuotiskuvaus studiossa!! Pian mulla ei oikeesti enää oo sitä vauvaa, vaan siitä kasvaa joka päivä pikkasen isompi poika! Kuvaaja vaikuttaa ainakin näiden keskustelujen perusteella, mitä ollaan käyty, niin todella mukavalta, joten huomista odotellessa. :)

Lauantaina meillä on myös toinen 1-v kuvaus, kun eräs toinen valokuvaaja tulee meille kotiin ottamaan kuvia. Monet on ihmetelleet miksi otettiin kaksi eri kuvausta, nohhh, ei vaan löydetty yhtä täydellistä, joten päädyttiin nyt tällaseen ratkaisuun. Molemmat oli suht halpoja ja nyt kun nämä kaksi yhdistetään, uskoisin että saadaan juuri meidän toiveet täytettyä ja meille täydellisiä kuvia.

Eilen käytiin pitkästä aikaa vähän shoppailemassa. Ostettiin Viljamille jo synttärilahjat, kevättakki, sekä popista pipo ja sukkia, mutta niistä lisää sitten kun on lahja pikkumiehelle annettu 10 päivän päästä! <3

Itselleni olen jo pitkään haaveillut Kalevalan sormusta ja syntymäpäivänä sain isovanhemmiltani rahaa, jotta voin sen sormuksen ostaa. Eilen käytiin sitten niitä katsomassa ja se oikea sieltä sitten löytyi, tosin se piti tilata kun ei ollut oikeaa kokoa ja loppuviikolla sen pitäisi tulla, joten siitäkin pientä esittelyä sitten kun olen sen käynyt hakemassa.
Vihdoin tänään maalasin toiseen kertaan tämän mun tuunausprojektin ja se päätyikin vielä samana päivänä seinään. Enään siitä puuttuu se "pyyheliina". Nyt lähden kuitenkin hetkeksi vielä touhuamaan pikkuäijän kanssa ennen nukkumaanmenoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti