Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Kyykkyhaaste - päivä 31

Tänään olis kyykkyhaasteen viimenen päivä ja 250 kyykkyä! En ole tämän päivän kyykkyjä vielä kerennyt tehdä, ja täytyy myöntää että eilisetkin on tekemättä, ja niin on myös perjantailta vielä 70  kyykkyä tekemättä.... Tuntuu vaan että koko ajan on ollut niin kiire, ettei oo kerenny tehdä, mutta ainahan jostain joku pieni väli löytyisi joten taitaa olla vähän tekosyy toi kiire.. :D

Ajattelin vähän kertoilla miltä tää haaste on tuntunut jnejne. Aluksi olin innoissani aina aamupäivällä kyykkyjä tekemässä ja silloin ne menikin vielä yhteen pötköön. Puolivälissä maaliskuuta alkoi tulla ei niin innostunut fiilis, mutta silti tunnollisesti aina tein kyykyt, yhdellä tai kahdella pikkupikku tauolla.

Ja nyt tosiaan loppukuusta oon vähän luistanut näistä, joka ikisen kyykyn oon kyllä tehnyt ennemmin tai myöhemmin, mutta muutaman kerran oon pitänyt "lepo" päivän jo aiemmin ja sitten lepopäivänä tehnyt ne esim. edellisen päivän kyykyt.

Toisaalta tuntuu jopa vähän haikeelta, että tää homma tänään jo loppuu, toisaalta ois ollu kiva vielä jatkaa. :D Ehkäpä me otetaan joku kuukausi uusiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti