Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kirppistelyä

Äsken kävin varailemassa kampaajalle aikaa kun alkaa tämä tukkavärkki taas muistuttaa jotain ei niin kaunista. Samalla reissulla eksyin kirpparille ja pitkästä aikaa tein mielestäni melko hyviä löytöjä! Välikausihaalari, joka oli todella siistissä kunnossa, mahtuu kylläkin luultavasti vasta ensi keväänä. Samasta pöydästä bongailin ulkohousut syksyksi ja nekin moitteetoman näköiset. Kolmas asia mikä mukaan lähti, oli ihan uuden näköinen pyöräilykypärä Viljamille, nyt päästään vihdoin pyöräilemään, istuin jo odottaa pyörän tarakalla. :)


Perjantaina käytiin hakemassa meidän uusi sänky ja lauantaina Juuson isä toi sen meille, kyllä nyt kelpaa nukkua uudessa sängyssä, varsinkin kun tilaa on ihanan paljon!
Eilen meillä oli taas tämmönen synttärirumba, kahdet synttärit, samaan aikaan, yli 50km päässä toisistaan. Tasan kolmeksi mentiin toisiin juhliin ja puoli kuuden aikaan toisiin, kyllä oli taas ihana kakkuähky! Viljami sai rattaat, jotka on ollu mun kahdella serkulla käytössä, kyllä nyt kelpaa mennä kun on menopeli alla!

Juuson äiti oli vähän ostellut taas Viljamille kaikkea pientä kivaa, pipo, tossukat, samanlainen lippis kun meillä jo on mutta eri värinen ja paita.

Meidän itse ostama lippis!

2 kommenttia:

  1. MÄ NIIN rakastan kirppareita! Aina yhtä jännää mitä löytää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäki tykkään käydä, nykyään vaan tulee liian harvoin käytyä!! :(

      Poista