Kickstart my heart

Kickstart my heart

perjantai 21. maaliskuuta 2014

hammaslääkärissä + muut kuulumiset

Taas sitä ollaan jo perjantaissa, mihin nää viikot oikeen katoaa?? Alkuviikolla en edes muista mitä me tehtiin, eipä kai mitään erikoista! Maanantaina tosiaan käytiin siellä hammaslääkärissä. Lähinnä siellä vaan juteltiin ja lopuksi se täti katsoi vähän suuhun ja koitti sormella Viljamin huikeaa kahta hammasta. :D Minimies sai mukaan myös hammasharjan ja tahnaa ja sen tahnan avulla meillä nykyään taas onnistuu hampaiden pesu!! Viljami ei oo siis pitkään aikaan antanu pestä hampaita, mutta nyt taas pieni suu jo valmiiksi aukeaa, kun vaan näkee että hammasharja otetaan kupista. :D Tai lähinnä se hampaiden pesu on sitä, että poika imeskelee sitä harjaa ja niitä tahnoja siitä mutta... :D

Keskiviikkona kun herättiin niin mua odotti kiva viesti puhelimessa hyvältä ystävältä ja muutama tunti siitä treffailtiinkin jo kaupungissa, me ei tosiaankaan nähdä liian usein, joten pitää aina nauttia kun päästään yhdessä johonkin!! <3 Kaupungista suoraan menin hakemaan Viljamia ja mentiin vauvatreffeille, pitkästä aikaa oli kaikki vauvat ja mammat paikalla. Muutaman tunnin Viljami sai siellä leikkiä lajitoverien kanssa ja sen jälkeen mentiin vielä katsomaan Viljamin paappaa! Kahvit juotiin ja lähdettiin vielä käymään kaupassa, ja taas olikin jo ilta!

Eilen oltiin sitten vuorostaan mun isovanhemmilla päivä. Värjäsin ja leikkasin mumman hiukset ja syötiin taas vaihteeksi paljon... Tänään on ollu vähän laiska päivä ja ollaan oltu vaan kotona. Nyt kuitenkin kun Viljami herää iltapäikkäreiltä, lähdetään mun vanhemmille illaksi.
Tämmönen projekti mulla oli eilen aamulla, vielä pitäis toiseen kertaan maalata!
Ainiin, tasan kaksi viikkoa, kun pikkumies täyttää 1v! <3 Synttärisuunnitelmat alkaa olla melko pitkällä, taas kerran täytyy todeta, mihin tää aika oikein katoaa??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti