Kickstart my heart

Kickstart my heart

perjantai 17. tammikuuta 2014

Voihan viime yö!

Voi ihana mikä viime yö taas oli... Viljami nukahti JO muutamaa minuuttia vailla 11 ja puoli 12 menin itekin sänkyyn mutta nukkumattia piti taas odotella seuraavan vuorokauden puolelle. Kahden aikaan pikkumies sitten aloitti tuon normaalin tapansa, heräilyn. Muutaman kerran heräsi niin että nukahti tuttiin melko pian uudelleen mutta kolmannella kerralla se alkoi kääntyillä ja olisi pakko ollut päästä masulle, en antanut kääntyä vaikka toinen väkisin yritti ja kunnon kiukkuhan siitä sitten iski. Meidän pikkumies osaa välillä olla vähän turhankin pitkävihainen mulle ja itki melkein tunnin hysteeristä ja dramaattista kiukku itkua kunnes sekä mulla että isillä oli mennyt hermot, isi otti peiton ja tyynyn kainaloon ja lähti sohvalle nukkumaan. Mä nappasin pikkumiehen sängystään kainaloon ja otin sen mun viereen sänkyyn, vähän lohtutisua ja heti tuli parempi mieli mutta unesta ei ollut tietoakaan! Vähän ennen viittä Viljami vihdoin nukahti ja nukuttiin sitten yhdeksään asti.



Sais kyllä nämä yöt jo alkaa helpottaa, tai ongelmana on tuo alkuyö kun poika heräilee muutaman minuutin välein muutaman tunnin ajan. Ensimmäisen pätkän se nukkuu yleensä pari kolme tuntia, välillä kyllä vaan tunninkin mutta yleensä siis tuo pari tuntia. Sen jälkeen alkaa tuo muutaman tunnin jakso kun nukutan sen tuttiin, nukkuu muutamasta minuutista kymmeneen minuuttiin ja alkaa taas kitistä ja sama kuvio toistuu sen parin tunnin ajan. Sitten se yhtäkkiä nukahtaakin kunnolla ja saattaa nukkua monta tuntia, alkuviikollakin yksi yö nukkuikin sitten kolmesta kahdeksaan ja monena muunakin yönä nukkuukin sitten yhtäkkiä 3-5 tuntia. Voihan tuo heräily johtua jostain kehityksestäkin? Sitä kun ei ole montaa viikkoa vielä ollut, ehkä pari kolme viikkoa, sitä ennen nukkui aina pitempiä pätkiä, vähintään tunnin tai pari.

Tänään on taas niin kylmä ulkona etten viitsi laittaa ulos nukkumaan, joten tästä taitaakin tulla taas aikamoinen show kun pitäisi sisällä nukkua päikkärit.... Ajattelin koittaa huijata, laitan pipon ja hanskat ja vaunuihin ja koitan nukuttaa vaunuissa sisällä mutta veikkaampa että tuo minimies on siltikin niin fiksu että tajuaa ettei nyt laitettu toppahaalareita eli äiti yrittää huijata mut sisällä nukkumaan!

On se niiiin kivaa kiskoa kameran tota kaulanauhaa kun otetaan kuvia!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti