Kickstart my heart

Kickstart my heart

lauantai 18. tammikuuta 2014

Äiti - huijauksen mestari!

Eilinen päikkärihuijaus meni täydestä läpi ja pikkumies nukkui puolitoista tuntia makkarissa vaunuissa, pipo päässä, villasukat jalassa ja lapaset kädessä makuupussissa ja sieltä kun heräsi, oli kyllä niin hikinen että! Pääasia oli kuitenkin että sain sen sisälle nukkumaan ilman huutoa, vaikka pitikin vähän huijata sitä. ;)

Eikös lapsien kanssa kehity aina mestariksi huijaamisessa, joten enköhän mäki tästä pikkuhiljaa. Laitoin toppahaalarit lattialle ja niiden päällä puin tuon pipon ja lapaset ja villasukat, sen jälkeen tavallisesti vaunuihin, makuupussi kiinni ja päällinen paikalleen. Rekvisiittana laitoin vielä toppatakinkin päälle, vaunuilla makkariin ja sieltä terassilla käytiin kääntymässä, jotta kuuli ulko-oven äänen, takaisin makkariin ja alle 5min niin poika nukkui kiltisti sisällä! ;) Tänään sama onnistui myös yhtä helposti, tosin tänään jätettiin pipo pois ja lapasetkin nappasin käsistä kun minimies oli nukahtanut, makuupussia en laittanut kiinni ja vaunujen päällisenkin avasin, joten tänään sieltä ei ehkä herää ihan yhtä hikinen pikkumies.

Laitoin puolitoista tuntia sitten riisipuuron keittymään, namsss hetken päästä saa jo syödä! <3 Meillä ei ollut mitään ruokaa täksi päiväksi, paitsi kalapuikkoja joita jo syötiin alkuviikolla, joten päätin laittaa puuron keittymään. Kun Viljami herää, lähdetään ruokaostoksille ja muutamassa muussakin kaupassa pitää käydä. Sen jälkeen mennään Juuson vanhemmille ja Viljami on siellä sen aikaa kun me mennään illalla pitkästä aikaa käymään elokuvissa! Kivaa päästä välillä kahdestaan johonkin.

Mukavaa lauantaita muillekin! :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä Janina!! Eiköhän se pian totu nukkua molemmissa eli ulkona ja sisällä, ku vähän huijaa :) Hyvää viikonloppua teille <3

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti! Ennen se nukkui paljo sisällä mutta nyt nukkunu koko syksyn ulkona niin en millään meinaa saada sitä sisälle nukkumaan. :/ Meidän pitäis teillä tulla käymään :)

    VastaaPoista