Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 20. tammikuuta 2014

Kirpparilla

Meidän isillä on iltaviikko joten ollaan aika pitkälti taas kahdestaan pojan kanssa. Tänään päikkäreiden jälkeen vähän syötiin ja lähdettiin pitkästä aikaa käymään kirpparilla. Pienenä Viljami aina vaan kiukutteli kun mentiin vaunuilla kirpparille niin en useinkaan viitsinyt sen kanssa mennä mutta nyt on jo kivempi mennä kun poika saa istua ostoskärryissä niin ei tule niin tylsää! Muutama body ja yökkärit tarttui matkaan sekä yksi satukirja.

Kirpparin jälkeen mentiin äitiä moikkaamaan töihin ja oltiinkin siellä melkein kaksi tuntia ja Viljami viihdytti asiakkaita ja esitteli temppujaan. :D Löysin sieltä kahta kivaa kangasta, joista haluan Viljamin huoneeseen tulleeseen sohvaan tyynyt! Eilen paappa kävi tuomassa meille mun lapsuudenkodista mun entisessä huoneessa olleen vuodesohvan ja se laitettiin Viljamin huoneeseen. Aiemmin syksyllä olin siihen jo ostanut uuden päällisen, meillä asustaa nyt siis valkoinen sohva! ....Mutta en tiedä kauanko se pysyy valkoisena..

Olisin laittanut vielä muutamia kuvia päivästä mutta tää kone ei suostu lataamaan niitä!! Hain juuri ruuan tähän, joten syön rauhassa ja menen herättelemään pikkumiehen päikkäreiltä vasta sen jälkeen. Loppuilta taidetaankin vaan leikkiä ja katsella tv:tä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti