Kickstart my heart

Kickstart my heart

tiistai 14. tammikuuta 2014

Päikkäriongelmia

Oon nyt jo pitemmän aikaa ollut aika ulkona tästä blogimaailmasta kun on ollut niin paljon kaikkea ettei kerkeä konetta paljon availla mutta ehkä tää tästä taas joskus rauhoittuu. Huhhuhh, mikä päivä tänään ollut. Kyse on siis päikkäreistä kun ne pitää nukkua sisällä. Arvasin että tästä tulee vielä vaikeaa, siinä vaiheessa kun on niin kylmä etten pientä viitsi ulos laittaa nukkumaan. Viljami on siis koko syksyn nukkunut kaikki päikkärinsä ulkona vaunuissa ja nyt jo viikonloppuna kokeilin nukuttaa sisälle kun oli niin kylmä ja siitähän seurasi hysteerinen huuto ja lopulta poika sitten meni sinne ulos vaunuihin ja nukahti samantien. Eilen hän nukkui ulkona vaikka olikin joku 15astetta mutta tänään on mittari lähennellyt kahtakymmentä, joten jo aamulla päätin että tänään nukutaan sisällä keinolla millä hyvänsä.

Iloisin mielin menin makkariin aamupäiväpäikkäreiden aikaan ja puolitoista tuntia myöhemmin tulin itkuisena ja vihaisena sieltä pois hysteerisenä huutava vauva kainalossa, pikkumies kun päätti että minä en sitten nuku pinnasängyssä, ei meidän sängyssä, eikä sisällä vaunuissa. Onneksi Juuso tuli sitten hetken päästä kotiin ja sai ottaa Viljamin ja minä sain purkaa turhautumiseni pois. Hetki sitten pojat istui lattialla ja katsoi tv:tä kunnes Viljami alkoi nukahdella isänsä syliin, vein tisulle, muutaman kerran poika otti maitoa kunnes tisu tippui suusta ja Viljami nukkui käsi poskella eikä herännyt edes ottaakseen tuttia. Toinen yritys meni siis helposti mutta johan tuo kerkesi valvoakkin yli kuusi tuntia. Toivottavasti huomenna paremmalla onnella jos on vielä näin kylmä ettei ulos pääse nukkumaan...

Tänään muistin ja kerkesin myös soittaa tuonne uuteen neuvolaan ja saatiin aika 10kk neuvolaan. Se oli vapaaehtoinen mutta halusin kumminkin mennä kun on aina kaikkea kysyttävää nukkumisesta ja syömisestä jne, ja onhan se kiva nähdä kuinka on kasvanut. Lopuksi pieni kuvapläjäys.




Siellä näkyy kaksi pientä hampulia <3

Aina ei oo kivaa :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti