Kickstart my heart

Kickstart my heart

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Teatteri

Perjantaina kävin päivällä kaupassa mun työnantajalle ja kävin sit samalla hakemassa meille salaatit kauppahallista kun se tarjos ja ai että oli hyvää! Siellä sai ite valita mitä siihen salaattiin haluaa ja sit siinä oli kilohinta ja hinta tuli sen mukaan, olihan se melko kallis salaatiksi mutta oli kyllä parasta salaattia mitä oon syönyt pitkään aikaan!:p

Sitten puoli neljäksi menin teatterille käymään kun hain sinne töihin ensi teatterikaudeksi. Siellä kaksi työntekijää esitteli mulle vähän paikkoja ja kertoi kaikkea mitä ne tekee päivisin ja millanen on aikataulu sitten näytöksissä ja muutenkin näytöksistä ja lukuharjoituksista yms kaikkea.. Toivotaan nyt vaan sormet ja varpaat ristissä että pääsisin sinne.. Ensin luulin että sinne oli mun lisäksi vaan yksi joka haki mutta siellä selvisi että mun lisäksi onkin kolme jotka on hakenut samaa paikkaa niin mahdollisuudet vähän pieneni, mutta haluaisin sinne kyllä tosi kovaa! Mutta ensi tai viimestään seuraavan viikon aikana pitäisi selvitä pääsenkö vai en. :)

Eilen sitten oltiin Äitin ja Juuson kanssa äitin mummon luona, sitten käytiin mumman ja sen miehen luona ja sitten vielä äitin pikkuveljen luona. Mumman luona oli myös Veera, äitin veljen tyttö, sen kanssa siinä leikin, en vieläkään tajua miten pienillä voi olla noin iso mielikuvitus! :D Sitten Veera tuli meidän kanssa niille kotiin, ettei sitä tarvinnu erikseen lähteä hakemaan ja oltiin sitten vielä niillä pari tuntia ja oltiin Juuson kanssa Veeran huoneessa leikkimässä sen kanssa, tai lähinnä kai Veera vaan siinä viihdytti meitä ja katottiin kun se siinä touhus kaikkea. :)

Tänään en oo saanut oikeen mitään aikaseksi. Kävin minimanista päivällä hakemassa pari sisustuskoria kun ne oli tänään -30% alennuksessa ja sitten löysin ihanan pienen teepurkin mihin saa laittaa teepusseja. Huomenna oon ehkä vaan kotona kun olisi kaikkea mitä pitäisi tehdä, tai sitten jos aamulla jaksaa ja huvittaa niin lähdetään Juuson kanssa seinäjoelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti