Kickstart my heart

Kickstart my heart

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Taitoluistelu

Väsyttää ihan hulluna. Tänään oli töissä aika raskas päivä ja huomenna 9 ja puolen tunnin työpäivä eli vielä raskaampi päivä. Heräs taas uudestaan päivällä ajatus taitoluistelun valmentamisesta kun juttelin siitä ja jääkiekosta yhen asiakkaas kans. Harrastin siis ennen taitoluistelua pari kolme vuotta, tosin siitä on kyllä jo aikaa mutta se on ainut mun harrastuksista mistä en muista mitään huonoa. Tykkäsin siitä tosi paljon ja olisin halunnu jatkaa luistelua mutta olisin joutunut vaihtamaan joukkuetta ja mun kaveri ei olis päässy samaan joukkueeseen vaan sen ois pitänyt jäädä siihen vanhaan joten päätin silloin itekkin jäädä ja sit se joukkue ei enään jatkanu syksyllä joten se loppui silloin siihen.
En välttämättä enään omana harrastuksena sitä jaksais koska se vaatii paljon harjottelua = aikaa, jota mulla ei tunnetusti ylimäärästä oo :D Mutta valmentamisesta kyllä tykkäisin, en ehkä vanhempien tyttöjen kanssa mutta sellasten pikkusten ryhmien kanssa se olis kivaa. Ehkä mun pitää seki vaan unohtaa koska ite pitäis ensin harjotella että muistuis mieleen kaikki liikkeet yms.

Eilen käytiin Juuson kans parilla kirpparilla ennenkö se meni töihin ja löysin aivan ihanan vauvan potkuhaalarin!:) Se oli semmonen valkonen ja siinä oli beigellä pupuja ja jotain muita kuvioita ja maksoi vaan 50senttiä! Sit käytiin hakemassa samalla reissulla liput Mötley Crüen keikalle. En kyllä jaksais odottaa enään yhtään ja siihen on vielä yli puoltoista kuukautta =(

Mutta taidanpa mennä pesemään meikit ennenkö Iholla alkaa ja sit nukkumaan että jaksaa taas huomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti