Kickstart my heart

Kickstart my heart

tiistai 8. heinäkuuta 2014

Lomalla viimeinkin!

Huh, hellettä! Ei, kivaa se vaan on kun vihdoin on lämmintä, vaikka aika ajoittain onkin vähän tukalaa. Pikkumies on ollut viime päivät tositosi kiukkuinen. En tiedä johtuuko tästä lämmöstä, vai tulisiko ylös se neljäskin hammas, joka pitkän aikaa jo kuultanut läpi. Me ollaan oltu paljon ulkona, läträtty uima-altaassa joka päivä, pyöräilty ja käyty puistoilemassa.


Viikko takaperin oltiin meidän lomareissulla, joka sujui pääpiirteittän ihan hyvin. Automatkat ajoitettiin niin että niiden aikana nukuttiin päikkärit. Ensimmäisenä mökkipäivänä vietettiin aikaa vaan mökillä. Saunottiin, paljuiltiin, grillattiin ja illan tullen takkaan tuli ja sen valossa vietettiin yhteistä aikaa. Ihmeen hyvin Viljami yöt nukkui vaikka oli vieras paikka ja vieras pinnasänky.


Kylmä siellä kyllä oli! Toisena päivänä aamutouhujen jälkeen suunnattiin Ähtäriin eläinpuistoon. Taivas oli ihan pilvinen ja koko päiväksi oli luvattu sadetta, mutta välillä vain tihkutti, onneksi ei kuitenkaan sitten satanut. Puoleen väliin kierrosta Viljami oli hereillä, mutta ei sitä ne eläimet oikeastaan kiinnostanut, kuten olin ajatellutkin. Ainoastaan kanat oli vähän kiinnostavampia, kun niitä pääsi ihan häkin viereen katsomaan. Loppukierros kierreltiin ihan rauhassa ja karhuja katseltiin kauan, että aika kuluisi ja poika saisi nukuttua kunnon päikkärit.
minä itse!!




Eläinpuiston jälkeinen ilta sujui samoissa merkeissä kuin edellinenkin ilta. Seuraavana aamuna Viljami herätti jo seitsemältä, noustiin ylös ja hoideltiin aamujutut. Sen jälkeen siivoiltiin mökkiä ja syötiin vielä, ennenkö lähdettiin Keskiselle. Siellä kierreltiin jonkun aikaa ja siitä matka jatkui Seinäjoelle. Käytiin Huvikummussa meidän vaunuja korjauttamassa ja ilta oltiin tapaamassa hyviä ystäviä. Kotimatka sujui taas pojan nukkuessa.

1 kommentti:

  1. Kyllähän tämä lämpökin varmaan osaltaan vaikuttaa, tuntuu että täällä ainakin on lapset vähän tavallista ärhäkämpiä, kun on tuo jatkuva helle... sama oli pihalla tai sisällä.

    Kivan kuuloinen reissu! :)

    VastaaPoista