Kickstart my heart

Kickstart my heart

lauantai 28. kesäkuuta 2014

Kuulumisia pitkästä aikaa!

Hellurei! En oo pitkiin aikoihin täällä käynyt, muutakuin välillä muiden blogeja lukemassa. Tällä hetkellä mulla on harvinaista herkkua, saan olla kotona ihan yksin! Viimeisen vuoden ja kolmen kuukauden aikana en ole montaa kertaa saanut olla yksin kotona, joten välillä tämä todellakin tekee hyvää...
Meille ei kuulu mitään erikoista. Pikkumies kehittyy päivä päivältä, pihalla kengillä kävelykin luonnistuu jo kuin vanhalta tekijältä, ja nykyään käydään postilaatikolla yhdessä kävellen joka päivä! Tosin joinakin päivinä tuon etanan kanssa kävely kestää tuhottoman kauan, kun jokaista kiveä ja puun lehteä pysähdytään esittelemään äidille. :)


Viljami on siirtynyt omaan huoneeseen nukkumaan noin viikko takaperin. Ensimmäinen ilta väännettiin kauan itkua ja kolme ensimmäistä yötä oli katkonaisia ja piti käydä nukuttamassa uudelleen aamuyöllä tai sitten ottaa poika meidän sänkyyn nukkumaan. Sen jälkeen on kuitenkin taas nukuttu koko öitä omassa huoneessa ja omassa sängyssä.
The Kakkailme <3
Mulla on seuraavat kolme päivää vapaata, joten huomenna aamulla me suunnataan pienimuotoiselle kesälomamatkalle. Ollaan vuokrattu mökki keski-suomesta järven rannalta kaikilla hienouksilla, joten vähän luksusta arkeen. ;) Tarkoitus olisi maanantaina piipahtaa myös Ähtärin eläinpuistossa, vaikkei Viljamia taida ne eläimet vielä niin kovasti kiinnostaa, paitsi kissat, ne on meidän pikkumiehen lemppareita! :D
Ylpeä auton omistaja :)
Palailen taas kuulumisten parissa sitten, kun jotain kerrottavaa on, ja luultavasti jonkinlaisia lomakuviakin jossain vaiheessa tulee. Tuli taas paljon kuvia tähän postaukseen, mutta minkäs teet, kun ei useammin saa aikaiseksi kirjotella..

Meillä oli yks viikonloppu tämmönen karvavauva hoidossa <3




Lentosuukko <3

2 kommenttia:

  1. Ihanaa lomareissua! Mekin odotellaan omaamme.

    Ei sitä tiedä, kuinka pikkumies innostuu eläimistä kun näkee niitä paikan päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissu meni hyvin, kanat oli ainoat mitkä kiinnosti ja puolet eläinpuisto reissusta nukkui rattaissa kun oli niin tylsiä eläimiä... :D Ihanaa lomaa teillekin sitten kun sen aika tulee! :)

      Poista