Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Päivä Tampereella

Viime viikolla keskiviikkona, päästiin J:n kanssa kahdestaan koko päiväksi Tampereelle! Menomatkalla käytiin Pentikin tehtaanmyymälässä ja saatiin vihdoin käytettyä meidän viimeinenkin lahjakortti! Mukaan tarttui seuraavat;
Kaksi inkivääri- sarjan kahvikuppia.

Kaksi riviera- sarjan isompaa käsipyyhettä, värinä vaaleanvihreä.

Saaga- sarjan piirakkavuoka.
(kuvat googlesta otettu, olin laiska enkä jaksanut alkaa itse kuvailla kun kupit ovat juuri tiskikoneessa ja pyyhkeet pyykkikoneessa sekä piirakkavuokakin vielä omassa paketissaan..)

Jalasjärveltä matka jatkui Ikaalisiin, jossa suuntana oli Reiman myymälä. Pieni pettymys, että tämä uusi Parkanon liikkeen tilalle tullut liike oli paljon pienempi, eikä valikoimaa ollut läheskään niin paljoa kuin vanhassa liikkeessä. Ainahan kumminkin jotain käteen jää, joten matkaan tarttui yhdet keltaiset housut ja syksyksi veden- ja tuulenpitävät ulkohousut, joita kokeiltiinkin heti seuraavana päivänä kahden eri takin kanssa.





Ikaalisista ajeltiin suoraan Ikeaan, kaikkea pientä ostettiin, mutta aika vähäisellä määrällä selvittiin ja ilman ainuttakaan heräteostosta!! Loppupäivä kierreltiin keskustassa ja ostin itselleni yhdet shortsit. Illalla käytiin ravintolassa syömässä ja mentiin ennen lähtöä vielä terassille tunniksi istuskelemaan ja J joi muutaman huurteisen, itse tyydyin vain kivennäisveteen, sää oli mitä mainioin ja terassilla sattui olla tuttu live-esiintyjäkin kitaran kanssa viihdyttelemässä. ;)

Iltamyöhällä kun tultiin kotiin, oli äitini täällä meitä odottelemassa, hän oli laittanut Viljaminkin jo tuntia aiemmin nukkumaan. Onneksi Viljami oli nukahtanut helposti, oli kuulemma ollut niin väsynyt kun oli saanut koko päivän touhailla ensin toisessa mummolassa ja illan vielä toisessa mummolassa. :) Teki kyllä hyvää viettää koko päivä ihan vaan kahdestaan ilman poikaa, vaikka tuo pikkumies niin rakas onkin, mutta saa sitten kahta kauheammin rakastaa seuraavana päivänä, kun on yhden päivän ollut erossa. :)

2 kommenttia:

  1. Huomasin ihan saman silloin kun tytöt oli sen pari päivää reissulla mummunsa kanssa. Oli minulla heitä kova ikävä, mutta oli myös ihanaa olla Miehen kanssa kaksin ja keskittyä itseensä. Samalla podin noistakin tunteista syyllisyyttä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin aina välillä syyllisyys nousee pintaan kun käyn muutamana iltana viikossa töissä ja saan siinä "omaa" aikaa. Mutta kiva oli välillä olla ihan kahdestaankin, sitä kuitenkin tarvitaan myös välillä. :)

      Poista