Kickstart my heart

Kickstart my heart

torstai 12. kesäkuuta 2014

Good night!

Ihana tunne, kun saa yksin istuskella sohvalla ilman minkäänlaista kiirettä kaikessa hiljaisuudessa. Viljami nukahti eilen noin kymmenen aikaan ja nukkui aamulla 15 yli yhdeksään. Eikä tämä hyvin nukuttu yö tainnut enää olla edes poikkeus (kops kops, karma...), yöt on nukuttu, niinkuin edellisessä postauksessa kerroin, jo suunnilleen kesäkuun alusta asti tosi hyvin! En ole kertaakaan enää joutunut aamuöisin nostaa poikaa meidän sänkyyn, vaan hän itsekseen jatkaa unia, jos nyt sattuu jossain vaiheessa herätä. Öistä on myös tullut ehkä himppusen pitempiä kuin ennen, usein noin 11 tuntia, välillä enemmän, välillä vähemmän. Ajateltiinkin että jos nämä yöt vielä ensi viikon jatkuu samanlaisina, taidetaan koittaa siirtää pikkumies omaan huoneeseen nukkumaan.
Eilen meillä on melkoisen vilkas kyläilypäivä. Heti aamupäivällä meille tuli hyvä ystäväni espanjasta. Vuosi kerkesi kulua edellisestä tapaamisesta, toivottavasti seuraavaan ei sentään olisi niin pitkä aika. Viljami nukkui pienet päikkärit ja lähdettiin pitkästä aikaa treffailemaan vauvakavereita. Kaksi vauvaa ja mammaa meidän lisäksi vain oli treffeillä, mutta kyllä oli taas kaikki kasvanut ja kehittynyt niin hurjan paljon ja ihana seurata poikia, kun ne touhasi yhdessä ja seurasi toistensa leikkejä. Tultiin kotiin ja keiteltiin ruoka, sen jälkeen lähdettiin vielä Viljamin kummitädin luokse iltaa viettämään ja sieltä kun kotiin tultiin, sai Viljami syödäkin jo puuron ja mennä nukkumaan, mukavan ohjelmantäyteinen päivä kyllä oli!
Lauantaina Viljami menee toista kertaa elämässään yökylään. Toivottavasti tämä kerta sujuisi paremmin kuin viime kerta... Ja toivotaan että poika nukkuisi sielläkin koko yön, että mummu ja paappakin saisi nukuttua. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti