Kickstart my heart

Kickstart my heart

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Eroon imetyksestä...?

Huhhei, mikä nukutustaistelu takanapäin, ja tänään jo toiseen kertaan... Poitsulla tuli keskiviikkona täyteen vuosi ja kaksi kuukautta. Imetys oli tarkoitus alunperin lopettaa siinä vuoden tienoilla. Nyt kuitenkin pari kuukautta ollaan menty pelkällä ilta imetyksellä ja se maitomäärä mikä sieltä kurkusta alas menee on enää niin pieni liru, joten päätin, että nyt taitaisi olla aika lopettaa ihan oikeasti tämä imetys.

Eilen illalla mentiin nukkumaan ensimmäistä kertaa ilman iltatisua ja se oli pitkä prosessi. Ennen kun se tisu on ollut se, johon sängyssä rauhoitutaan ja sen jälkeen on siirrytty pinnikseen ja sielä rauhassa nukahdettu suhteellisen nopeasti. Nyt, kun sitä rauhoittavaa vaihetta ei ollut (yritin kyllä lukea satua ymsyms mutta pikkuäijä vaan riehui sängyssä...), niin eihän siitä nukahtamisesta tullut yhtään mitään... Yrityksen jälkeen tultiin takaisin leikkimään melkein tunniksi ja puolen yön tienoilla uusi yritys. Ja siinäkin yrityksessä meni melkein puolisen tuntia mutta lopulta nukahti.

Tänään kuumuudesta johtuen päikkäreistäkään ei tullut mitään. Viisi kertaa yritin, siihen asti että molemmilla meni hermot ja vasta kuudennella ja silloinkin pitkän pyörimisen ja riehumisen jälkeen pikkupoitsu simahti.

Tänään illalla oli toinen ilta ilman iltamaitoa. Yritettiin taas iltasatua, mutta toinen riehui sängyssä minkä ehti. Yritettiin pinniksessä, jossa seurauksena oli vaan kauhea huuto ja lopulta otin vierelle ja siihenkin sammui taas vasta puolen yön jälkeen... Toivottavasti pian helpottaa, eihän tästä tuu yhtään mitään jos tämä samanlaisena jatkuu...

Pitäisi vaan keksiä sen tisun tilalle joku rutiini, joka rauhoittaa ja pikkumies tajuaisi että nyt on ilta ja mennään nukkumaan. En tiedä mikä se olisi, toivon että tuo satu homma joskus onnistuisi, mutta kaippa pitää keksiä jotain muuta, koska kahden illan perusteella, se ei ainakaan rauhoita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti