Kickstart my heart

Kickstart my heart

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Viikonloppu!

Nyt kyllä tuntuu että eilen on jotain tehty! Reidet on tositosi kipeät ja tuntuu kuin olisi huhkinut itsensä salilla loppuun, mutta tämä kova treeni tehtiin kyllä kotona haravoinnin ja kukkapenkkien putsaamisen muodossa, koko ajan ylösalas.... :D
Me ei tehty viikonloppuna mitään kovin erikoista. Lauantaina olin neljään töissä ja ilta vietettiin molempien isovanhempien luona käyden. Eilen tosiaan meillä oli ulkoilu päivä. Aamusta asti oltiin koko perhe ulkona, mä tein edellä mainittuja ja pojat rakensi hiekkalaatikkoa ja asensi meidän uutukaisen pyykkitelineen paikalleen. Illalla piipahdettiin vielä J:n vanhemmilla katsomassa Uumajan tuliaisia.

Nämä tuli Viljamille Uumajasta, nää Åhlensin vaatteet on kyllä supersöpöjä! <3
Tällä viikolla mulla on onneksi vain tänään ja perjantaina illat töitä, muuten saan viettää kaiken ajan pikkumiehen seurassa. Vapuksikaan meillä ei ole sen suurempia suunnitelmia, luultavasti katsellaan vähän vanhoja autoja ja käydään vapputorilla sekä kyläilemässä. Viikonloppuna tuli räpsittyä paljon kuvia, joten vuorossa olis tuttuun tapaan kuvapläjäys!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti