Kickstart my heart

Kickstart my heart

perjantai 8. elokuuta 2014

Kuulumisia!

Viljami lähti äsken äitini kanssa kyläilemään loppupäiväksi, joten itsekin saan pitkästä aikaa rauhassa istahtaa koneen ääreen. Poika on ollut viime viikkoina suhteellisen paljon mun vanhempien kanssa kun J on tuota lattiaa laittanut ja mä oon ollut iltoja töissä, mutta hienosti poika viihtyy mummun ja paapan kanssa, joten mikäs siinä. :)

Itsekään en oikeastaan enään koe syyllisyyttä tai minkäänlaista outoa tunnetta, kun poika ei ole kotona, vaan muutamia tunteja hoidossa jossain. Ennen vuoden ikää Viljami oli todella harvoin hoidossa kenelläkään ja silloin tuntui aina vähän pahaltakin jättää hoitoon, mutta onhan tuo jo iso poika ja on itsekin aina valmiina lähtemään mummun ja paapan matkaan.

Meidän lattiaremontti alkaa olla jo melkoisen hyvässä vaiheessa. Makuuhuone valmistuu tänään ja sen jälkeen jäljelle jää enää keittiö ja vaatehuone! Sitten alkaakin listojen maalausrumba, sama tehdään myös ovien karmeille.

Kissanpennut on myös sopeutuneet hyvin, villejä ovat, mutta niinhän niiden kuuluukin olla.. ;) Kissat tulee myös yllättävän hyvin toimeen Viljamin kanssa. Yleensä Viljamilla on karkottava vaikutus kissoihin, mutta nämä pennut antaa kyllä koskea ja tulee Viljamin lähelle. Eivät myöskään ole ainakaan tähän mennessä tehneet pojalle mitään vaikka tämä on "vähän" tukistanut karvoista tai vetänyt hännästä... Kissanristiäisetkin on vietetty ja nimiksi valikoitui Vilma ja Lyyli. :D

Nyt täytyy kuitenkin taas kiiruhtaa ruoanlaittoon ja itsensä valmistelemiseen, koska pian lähden töihin taas illaksi. Palailen kun joku päivä kerkeän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti