Kickstart my heart

Kickstart my heart

torstai 21. elokuuta 2014

Missä välissä mun pojasta tuli noin iso?!

Eilen sain taas kerran hämmästyä siitä, miten iso poika meillä jo onkaan. Tälläkertaa kyseessä oli lusikalla itse syöminen. Oon ollut mielestäni tosi laiska pojan lusikkaharjoittelussa ja suhteellisen harvoin tulee annettua itse syödä (muutaman kerran viikossa), kun siitä seuraa aina kauhea sotku. Eilen kuitenkaan ei tuntuneet loput muusi ja kalapuikko maistuvan ja annoinkin pojalle lusikan käteen ja työnsin lautasen eteen. Reippaasti pikkumies kauhoi lusikalla ruokaa ja suurin osa meni jopa suuhun asti, ehkä yksi kymmenestä tipahti lattialle ja niin vaan tyhjeni lautanen ihan hujauksessa. Missä välissä se on oppinut noin taitavaksi???! Taisi keskittyä ihan tosissaan ja siksi osasi noin hyvin! :)

Iso poika jo <3
 Meidän remppailut on nyt siinä vaiheessa, että lattiat valmistui viime viikolla, yksi karmeista on maalattu kahteen kertaan, muut vielä koskemattomia, osa listoista hiottu ja maalattu kahteen kertaan, osa niissäkin vielä täysin lähtötilanteessa koskemattomina, ehkäpä ensi kuun alkuun mennessä projekti alkaa olla ohi, sitten taidankin vähän postailla meidän kodista!

Pikku remonttiapulainen :)

Viimesiä viedään, vaatehuone sai lattian.
Kissatkin on jo vähän kasvanu ja Viljamista onkin tullu kissojen kanssa aikamoinen kaveri! Kissat onneksi suhtautuu hyvin poikaan, vaikka hän kuinka retuuttaa kissoja, eivät ne tee pojalle mitään. Täällä vähänväliä Viljami kantaa kissoja, milloin pää alaspäin roikottaa jaloista, välillä sattuu olla kissa oikeinpäinkin. Häntää on myös tosi kiva vedellä, lukuisista kielloista huolimatta... Silti kissut Viljamin kanssa leikkii, vaikka poitsu onkin niille välillä aika ilkeä, eivät onneksi ole pitkävihaista sorttia. ;)




Tuli taas paljon kuvia, mutta eipä tähän kellonaikaan oikeen ajatus enää luista... Ehkä ensi kerralla taas vähän jotain järkevää asiaakin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti