Kickstart my heart

Kickstart my heart

tiistai 12. elokuuta 2014

Syksy tulee - oletko valmis?

Taas on se aika vuodesta kun joutuu vetää pitkät housut jalkaan ja hupparin päälle, ilma tuntuu varsinkin iltaisin viileältä, jopa vähän kylmältä näiden lämpimien viime viikkojen jälkeen. Äsken kävin ulkona kastelemassa kukkia tuolla viileässä tulevan syksyn enteilevässä pimeässä illassa ja samalla katselin taivaalla lenteleviä, kohti eteläisempiä maita suuntaavia joutsenia, jotka pitivät kovaa meteliä, jollain tapaa mieleni valtasi suru, sinne se kesä taas meni, aivan liian nopeasti.

Syksy ei ole koskaan ollut mieleeni. On pimeää, ulkona on kylmää, tuulee, sataa ja puistakin lähtee kaikki lehdet, maisemasta tulee taas niin karun näköinen. Ainut, mistä syksyssä pidän, on illat lämpimän viltin alla kynttilän valossa, oman pikku perheen kesken. Loppusyksystä alkaa taas jo joulun odotus, siitä ajasta vähän jo tykkään ja sitten tuleekin jo talvi (toivottavasti).

Viime viikolla hain hoitovapaaseen jatkoa vuoden loppuun asti. Tuntuu etuoikeutetulta, että saan viettää paljon aikaa ainakin vielä sinne asti pienen, rakkaan poikani kanssa. Toki työt jatkuu edelleen samanlaisena, eli käyn iltaisin ja lauantaisin töissä, mutta se riittää, tällä hetkellä en kaipaa yhtään enempää.

Sitten hypätään taas aiheesta toiseen. Hankimme aiemmin kesällä Viljamille välikäusi housut ulos syksyksi (tällaiset). Malli on aika korkea ja siinä on henkselit, joten housut jää todella hyvin takin alle. Olen kuitenkin alkanut epäilemään että riittävätkö kuitenkaan pelkät takki ja housut, vai pitäisikö kuitenkin ostaa vielä se vk-haalari ulos leikkejä varten? Mites te kokeneemmat taaperon omistajat, toimiiko takki ja housut käytännössä ulkoleikeissä vai onko haalari varmempi valinta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti