Kickstart my heart

Kickstart my heart

torstai 4. heinäkuuta 2013

3kk neuvola

Eilen oltiin taas neuvolassa ja vähän mua pelotti etukäteen kun oli kaksi rokotusta ja rota tiedossa mutta meidän poikahan oli kunnon teräsmies!! Ensin annettiin suun kautta rota, joka saatiin jo viime kerrallakin ja hyvin näytti alas menevän. Sitten oli piikkien vuoro, ensimmäisen piston aikana meni vaan suupielet alaspäin ja kyyneleet nousi silmiin eikä itku ollut kaukana. Ennen toista piikkiä piti sitten jo vähän edellistä itkeskellä ja toista piikkiä sitten itkettiinkin melkein 5 minuuttia mutta reipas poika silti oli!
Paino 6850g (5940g)
pituus 61,2cm (58,3cm)
päänympärys 42cm (40,5cm)
Hyvin oli siis kasvanut ja neuvolaterveiset tällä kertaa: Hieno poika! Hymyilee. Kasvaa hienosti, rintamaito riittää hyvin. Sai 3-kk-rokotukset.

Ens kerralla on sitten taas lääkärineuvola ja vasta kahden kuukauden päästä seuraavat piikit. Kiinteisiin ei tarvitse ainakaan kuukauteen vielä siirtyä eikä välttämättä sen jälkeenkään kun pelkällä maidolla kasvaa noin hyvin. Unikoulustakin neuvolantäti jo puhui kun meillä herätään edelleen vaihdellen 2-5 kertaa yössä, yleisin on kolme kertaa. Hieman kateellisena kuuntelen muiden samanikäisten nukkumista kun tavallisesti nukkuvat 5-6 tuntia ainakin putkeen yössä kun taas meillä nukutaan ihan maksimissaan 4 tuntia, 3 tuntia on aika yleinen ja aamun viimeinen unipätkä on enää 1-2 tuntia. Yhtenä ainoana yönä muistaakseni viime viikolla Viljami erehtyi nukkumaan 5 tuntia putkeen!! Mutta katsotaan, unikoulua ei aloiteta ennen puolen vuoden ikää, vasta sitten jos edelleen öisin heräillään noin monta kertaa.
Eilen päästiin Juuson kanssa ensimmäistä kertaa kolmeen kuukauteen kahdestaan mihinkään! Käytiin Amarillossa syömässä ja sen jälkeen ajeltiin hetken aikaa ennenkö mentiin sitten hakemaan Viljami mummolasta kotiin. Oli kyllä ihanaa päästä kahdestaan menemään! :) Hassua että siitä on jo kolme kuukautta kun vauva syntyi, aika on mennyt niin äkkiä, enään yhdeksän kuukautta niin meidän pikkunen täyttää jo vuoden!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti